Robu anunță schimbări pe criterii politice, când PNL preia puterea, în instituțiile...

Robu anunță schimbări pe criterii politice, când PNL preia puterea, în instituțiile care-l amendează

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, a anunțat că după ce partidul său va ajunge la putere vor urma schimbări pe criterii politice în instituțiile descentralizate din județ. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că ”în zona de sud aseară, pe la miezul nopții, când am ajuns acasă, am simțit din nou mirosul acela cumplit. Tot cer, și o fac încă o dată, pentru că sunt curios când… După ce va fi schimbarea politică în țară, oare atunci? Că schimbarea politică în țara va avea consecințe și mai jos”.

Întrebat dacă vor urma schimbări după criterii politice când PNL va ajunge la guvernare, Robu a declarat ”nu discut despre asta, dar nici nu putem lăsa niște oameni de rea credință în funcții, nici într-un caz, care-și bat joc de acest oraș.


Ati văzut vreodată un comunicat oficial al acestei instituții a statului român (Garda de Mediu Timiș, n.a.) care să spună stimați timișoreni, firma X, să-i dea numele că e singura instituție abilitată să facă asta, poluează. Noi putem să dăm nume, dar n-are nicio valoare, Garda de Mediu este instituția abilitată să spună cine poluează. Ați văzut vreodată vreun comunicat în care să se spună că societatea cutare poluează, a fost sancționată cu atât. Nici nu mă interesează neapărat sancțiunea, ci data pentru care i s-a fixat termen de rezolvare a problemei, pentru că asta ne interesează”.

Primarul Timișoarei s-a arătat nemulțumit de faptul că ”dacă merge un primitiv și pune niște gunoaie unde îl taie capul, și cineva face o sesizare, Garda de Mediu nu se interesează când a fost pus acel gunoi, cât timp a trecut, a avut timp firma de salubrizare să-l ridice? Imediat amendă la primărie. Păi așa pot să ne amendeze toată ziua. Așa și eu, vin cu o critică la adresa Gărzii de Mediu de fiecare dată când simt miros urât în oraș, vin și spun să facă ceva, că nu e permis ca cineva să creeze disconfort timișorenilor. De fiecare dată găsesc un motiv să amendeze Primăria. Păi asta este instituție serioasă a statului român, asta trebuie să facă? Noi trebuie să colaborăm aici, eu îi invit mereu, hai să colaborăm, să vedem ce-i de făcut, ce măsuri putem lua ca să fie mai bine în orașul nostru pentru noi toți, cei care am ales să trăim aici”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.