Robu, criză de nervi în timpul conferinței de presă: ”Mai dați-o dracului...

Robu, criză de nervi în timpul conferinței de presă: ”Mai dați-o dracului de treabă” VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a avut, astăzi, o ieșire nervoasă în cadrul conferinței de presă de la sediul Primăriei Timișoara.

Edilul-șef s-a arătat deranjat de faptul că a fost nevoie să fie întreruptă conferința de presă transmisă în direct pe pagina sa de Facebook. Asta pentru că șeful Direcției de Comunicare, care i-a ținut locul lui Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului, a fost cel care a pregătit telefonul mobil al edilului pentru transmisiunea în direct. Doar că imaginile apăreau întoarse pe rețeaua de socializare, motiv pentru care, la cinci minute de la începerea conferinței, în sală și-a făcut prezența Robert Kristof, city-managerul Timișoarei, care a oprit transmisiunea pentru a face setările potrivite.

În acel moment, Nicolae Robu a avut o ieșire nervoasă la adresa șefului Direcției de Comunicare, Ciprian Nyari.

„Mai dați-o dracului de treabă.


Și la conferința de presă de data trecută s-a întâmplat la fel. Sunt mii de oameni care stau și se uită și nu suntem în stare să facem o transmisiune în direct. Și data trecută am pierdut jumătate de conferință. Trebuia să exersezi înainte. Este supărător, arată lipsă de respect față de cei interesați, curioși să afle lucruri interesante direct de la sursă”, a răbufnit Nicolae Robu.

După ce transmisiunea live a fost reluată, primarul a ținut să le ceară scuze internauților.

„Ne cerem scuze că a apărut din nou o neregulă. Cătălin este în concediu, Daniela este bolnavă și iată că nu se reușește suplinirea lor cu succes. Data trecută s-a greșit, acum din nou. Îmi cer scuze în fața celor care sunteți interesați să auziți direct de la primar ce se întâmplă în oraș”, a precizat Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. În Timişoara Primăria aprobă construcţia blocurilor între case, retrocedează(fură) tot spaţiul verde şi-l distruge apoi, taie copacii sănătoşi ş.a.m.d., în detrimentul viitorului nostru şi al copiilor noştri. ILEGAL ŞI IMORAL !!! Puţin spus amatori. Mai degrabă hoţi profesionişti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.