Robu pe Facebook: ”Iulius Town este o investiție privată 100%, atrasă de...

Robu pe Facebook: ”Iulius Town este o investiție privată 100%, atrasă de mine în Timișoara, nu de altcineva”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dovedit, încă o dată, faptul că face orice ca să își asume orice investiție din oraș, chiar dacă nu are nicio legătură cu asta.


Ultimul obiectiv – proaspăt inauguratul Iulius Town, o investiție de peste 420 de milioane de euro.

Într-un dialog cu un cetățean nemulțumit, pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu a susținut nici mai mult, nici mai puțin decât că ”Iulius Town e o investiție privată 100%, atrasă de mine în Timișoara, nu de altcineva! În timp ce alții au încurajat investiții private în case cu turnulețe și fabrici poluatoare, eu am încurajat numai lucruri benefice pt oraș și am obținut succes, câtă vreme ani în șir cu mine ca Primar, Timișoara a fost desemnată ca orașul cel mai recomandat pt investiții și cel mai dinamic din România, de reputata revistă economică Forbes”.  Minciuna este evidentă – proiectul a început cu mult timp înainte ca Nicolae Robu să fie primar, iar dezvoltarea din jurul mall-ului era anunțată și cunoscută înainte ca liberalul să aibă vreo legătură cu administrația locală.

Replica timișoreanului a fost scurtă – ”D-le Robu, dacă v-ați descurcat așa bine cu Iulius Town , atunci cu siguranță podul de pe Dragalina și tot gunoiul din oraș vor fi un fleac..”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.