Robu, plimbare cu trotineta electrică prin șantierul care a blocat centrul Timișoarei....

Robu, plimbare cu trotineta electrică prin șantierul care a blocat centrul Timișoarei. Ce le-a transmis nemulțumiților de haosul din trafic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a găsit o nouă variantă ca să se laude că face totul pentru oraș – s-a dus, astăzi, cu trotineta pentru a vedea cum se desfășoară lucrările pe șantierul din zona centrală a orașului care a devenit un adevărat coșmar pentru șoferi după închiderea mai multor bulevarde și străzi pentru lărgire și reasfaltare. În ziua în care municipalitatea a anunțat extinderea blocadei până duminică, Robu a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț în care este filmat  cu grijă când ajunge pe șantier pe o trotinetă electrică și discută cu subordonații.

”Facem tot ce ne stă în putință să finalizăm lucrările și să dăm drumul la circulație așa cum ne-am angajat, până la începerea școlii.


Cum pt sâmbătă și duminică avem anunțate ploi, ne-am văzut nevoiți să întrerupem complet, de ieri dimineață, circulația pe anumite străzi, ceea ce, evident, a creat dificultăți de mobilitate în oraș. Ne cerem scuze, încă o dată, dar fără deranj nu putem ajunge să avem un oraș mai modern, mai funcțional și mai frumos. Deranjul e acum pe cale de a deveni istorie, rămân pe termen lung, în continuare, beneficiile!”, a scris Robu pe pagina sa. 

Plimbarea pe trotinetă a primarului a fost surprinsă și de un timișorean care a postat o fotografie cu Robu în acțiune și cu comentariul „Când noi, ăștia de plătim tot felul de taxe, stăm cu orele în cozi interminabile pentru că administrația locală închide bulevarde întregi (taman acum când încep școlile) fără să asigure rute alternative, primaru’ se dă liniștit cu trotineta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.