Întâlnire SCM Politehnica – Robu pe subiectul bani înainte de startul european...

Întâlnire SCM Politehnica – Robu pe subiectul bani înainte de startul european al handbaliştilor. Ce li s-a promis

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica se află într-o situaţie delicată înaintea celui mai important meci din acest start de sezon. Neplătiţi de mai multe luni handbaliştii au avut mai mulţi reprezentanţi la o şedinţă cu primarul Nicola Robu. Sportivilor le-au fost promise două salarii achitate până la jumătatea lunii, dar edilul a mai transmis că priorităţile oraşului sunt altele iar clubuirle de sub umbrela municipalităţii trebuie să se bazeze mai mult pe sursele private.

Andrei Păiuş şi Cristian Fenici (foto) sunt printre cei doi jucători care au fost prezenţi la întâlnirea cu primarul. Conform managerului sportiv Dan Dumitru, sportivii au fost anunţaţi că vor primi două salarii până în data de 15 octombrie. Recent SCM-ul a fost alimentat cu diverse sume, dar insuficiente pentru acoperirea datoriilor care ating patru luni la unele formaţii.

„Băieţii au fost liniştiţi şi până acum, vor o confirmare că lucrurile merg spre bine. Urmează meciuri dificile, avem un început de campionat nu foarte reuşit. Am pierdut meciuri pe final, e vorba şi de concentrare, încredere, mai multe.


Şi ghinioanele cu accidentările. S-a mai adăugat la listă Dragas. E Fenici, Păiuş, Pribanic, Tcaciuc…”, a spus Dan Dumitru pentru PRESSALERT.ro.

Întrebat despre perspectivele anunţate de primar, în privinţa sponsorizărilor acesta a precizat că „noi am adus multe sponsorizări din privat, ca să ţinem echipa anul trecut, şi acum… problema e această nesiguranţă… E foarte greu să găseşti un sponsor în condiţiile în care a existat această incertitudine…”.

„Toată lumea e mai optimistă, normal, domnul primar ne-a primit şi ne-a vorbit… Nu cred că se va pune problema desfinţării, din punctul meu de vedere”, a adăugat Dumitru, care nu a fost prezent la întâlnire.

Duminică, la 18, cu Olympiakos

SCM Poli nu are succes înregistrat în noul sezon. Miercuri, de la ora 18 handbaliştii timişoreni joacă acasă cu revelaţia CSM Focşani. Iar apoi urmează duelul din turul II preliminare al Cupei EHF, cu Olympiakos, joc programat duminică, de la ora 18.

„Noi ne dorim să vină lumea lângă noi, băieţii au luptat de fiecare dată pentru fiecare punct. Fie că acel joc ne ducea mai sus sau pentru onoare, cum a fost anul trecut cu CSM. Noi vom încerca să ne asigurăm o victorie ca să ne calificăm în turul III, asta e tot ce ne dorim acum… Suntem cu doctorii şi încercăm să-i aducem pe jucători cum putem la potenţial maxim”, a concluzionat managerul sportiv al lui SCM Poli.

SCM Poli şi-a aflat azi şi adversara din Cupa României. Deţinătoarea trofeului se deplasează în Harghita, în jurul lui 3 noiembrie, pentru faza 16-imilor, unde va întâlni divizionara secundă ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. Va fi un joc şi la Timişoara în această fază, CSU Politehnica, echipa din eşalonul secund e programată acasă cu HC Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.