Revanşă amânată, SCM Politehnica a pierdut acasă cu Dinamo după un start...

Revanşă amânată, SCM Politehnica a pierdut acasă cu Dinamo după un start slab

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica a rămas fără succes în acest sezon şi după „valul 5”, dacă includem partida de Supercupă pierdută chiar în dauna lui Dinamo. Astăzi, în campionat, alb-roşii s-au impus şi la Timişoara, scor 28-26, după un meci pe care l-au controlat aproape mereu.

Alb-violeţii au avut parte o primă repriză aproape de coşmar.


Lipsa lui Fenici din teren resimţindu-se în reperele elevilor lui Pero Milosevic. Dinamo a condus aproape permanent pe tabelă şi s-a distanţat treptat până la un maxim de şase goluri. La pauză avantajul bucureştenilor era de cinci goluri (12-17).

Cu toate acestea poliştii au avut un start de repriză secundă entuziasmant, în care s-a apropiat mai întâi la trei goluri distanţă după reuşita lui Dragas apoi revelaţia Baican a făcut 16-18, dar la această diferenţă lucrurile s-au cam blocat pentru alb-violeţi, care nu au mai reuşit să continue la fel de bine. Acelaşi Baican a refăcut distanţa de două goluri în ultimele zece minute însă dinamoviştii şi-au învăţat lecţia pe defensivă. Mai mult, timişorenii au avut emoţii după ce Dragas a alunecat periculos pe parchetul lucios.

Handbaliştii alb-violeţi rămân cu doar un punct în clasament, după, ce-i adevărat, un început dificil de campionat. Dinamo e printre echipele cu punctaj maxim: 12 din 12. Pentru Poli urmează în campionat un duel cu un adversar mai accesibil, la Făgăraş, peste o săptămână.

SCM Politehnica (marcatori): V. Milosevic 4 goluri, Dragas 3, Sadoveac 9, Marjanovic 2, Şomlea 1, Cîmpan 2, Baican 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.