SCM Timişoara a revenit spectaculos în amicalul de la Szeged. Intrare cu...

SCM Timişoara a revenit spectaculos în amicalul de la Szeged. Intrare cu bilete la turneul organizat acasă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Naturtex-SZTE-Szedeák

SCM Timişoara s-a impus în cel de-al patrulea meci de verificare disputat în Ungaria. A fost ieri seară un 71-69 în fief-ul celor de la Szedeak Szeged, după ce formaţia gazdă a condus cu 12 puncte diferenţă în sfertul al treilea. Pentru „lei” urmează turneul „de acasă”, Cupa Timişoara, cu adversari de pe plan intern.

Trei victorii şi o înfrângere e până acum bilanţul alb-violeţilor în teste. Ieri, SCM-ul a câştigat trei din cele patru sferturi ale amicalului cu maghiarii de la Szeged.


Cu toate acestea în sfertul al treilea scorul era 50-38 pentru amfitrioni. A urmat însă un parţial 25-7 pentru elevii lui Dragan Petricevic, are s-au impus la o posesie diferenţă.

„A fost un bun meci de pregătire, unul foarte fizic. Am rezistat jocului agresiv al gazdelor și am reușit să revenim de la -12. Remarc atitudinea pozitivă a jucătorilor și dorința lor de victorie”, a spus Tiberiu Ondreikovics, director sportiv Baschet SCM Timișoara

Cel mai bun marcator al timişorenilor a fost Franklin, autor a 23 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive. Ceilalţi componenţi ai „leilor” au fost: Komatina 16 puncte, 4 recuperări, Gorgemans 9 puncte, 3 recuperări, Pesakovic 9 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Brown 9 puncte, 4 recuperări, Mirkovic 3 puncte, 4 recuperări, Lazar 2 puncte, Abu Teir 2 pase decisive, Popa, Coconea, Dragoste.

Pentru SCMT urmează Cupa Timişoara, organizată vineri şi sâmbătă în Sala „Constantin Jude”. CSU Sibiu și Steaua se înfruntă în prima zi de la ora 18.00, joc urmat de întâlnirea SCM Timişoara – CSM Focșani (20.30). A doua zi au loc finala mică (17.00) și finala mare (19.30).

Bilete la Cupa Timişoara

Gruparea bănăţeană a ales să introducă bilete pentru turneul de acasă. Accesul publicului în sala se va face doar pe baza tichetului în valoare de 10 lei, care se va putea achiziționa de la casieria sălii cu 30 de minute înainte de începerea primului meci, și va fi valabil pentru ambele partide din ziua respectivă. Copiii sub 10 ani, pensionarii și persoanele cu handicap, au intrare liberă. Iar abonamentele pentru ediţia 2019-20 sunt valabile doar la meciurile oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.