Scoțienii de la The Cosmic Dead aduc sunete rock la Timișoara

Scoțienii de la The Cosmic Dead aduc sunete rock la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația scoțiană The Cosmic Dead va susține un concert extraordinar la Timișoara, evenimentul fiind inclus în cadrul turneului european al formației care cu câteva zile în urmă a lansat cel de-al 8-lea material discografic.

Trupa s-a format la începutul anului 2010 în Glasgow iar primul material discografic a apărut un an mai târziu sub numele de Psychonaut, care cuprindea o serie de jam sesion-uri.


În același an, trupa a lansat încă un album omonim care a apărut pe casetă. Discul este improvizat în totalitate, cele patru piese care însumează 80 de minute fiind bine primite de fani, în special ‘Father Sky, Mother Earth’, melodie care închide acest material. În luna septembrie a acestui an artiștii au editat cel de-al 8-lea disc numit „Scottish Space Race“, la casa de discuri Riot Season Records. Cu acest prilej artiștii scoțieni au plecat într-un turneu european, iar în cadrul ramurii autohtone a acestuia rockerii vor susține concerte în București, Cluj și Timișoara.

Concertul din Timișoara al formației scoțiene The Cosmic Dead este organizat de Haywire Booking și va avea loc miercuri 2 octombrie de la ora 21 la Capcana, iar biletele de intrare costă 25 lei.

Foto: Oculus Sinistra Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.