Se fac angajări în cadrul Asociației TM2021. Ce posturi sunt vacante

Se fac angajări în cadrul Asociației TM2021. Ce posturi sunt vacante

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii anunță că are nevoie de colegi creativi, implicați, conectați, responsabili și deschiși. Astfel, în total, sunt scoase la concurs șase posturi în cadrul asociației care pregătește capitala Banatului pentru anul 2021.

Este vorba de un post de manager de operațiuni, termenul limită de primire a candidaturilor fiind 30 septembrie, ora 18.00, iar interviurile vor avea loc în perioada 7 – 9 octombrie.


De asemenea, este nevoie de un manager de programe/ Manager de Teritoriu, termenul limită de primire a candidaturilor este 26 septembrie, ora 18.00, iar interviurile vor avea loc în 30 septembrie.

Totodată, se caută și un asistent de producție, un responsabil raportări financiare, precum și doi ofițeri de proiecte, termenul limită de primire a candidaturilor este 29 septembrie, ora 18.00, iar interviurile vor avea loc în perioada 7 – 10 octombrie.

„Candidații își vor trimite CV-ul și o scrisoare de motivație în care prezinte relevanța experienței profesionale pentru care candidează precum și felul în care pot să contribuie la Programul Cultural Timișoara 2021, în format electronic pe adresa de email: recrutare@timisoara2021.ro, specificând poziția pentru care candidează. Candidații selectați vor fi invitați să ocupe posturile cât mai curând posibil”, a informat Asociația TM2021.

Detaliile legate de descrierea și atribuțiile posturilor le puteți găsiți pe site-ul Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, AICI și AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.