Seri speciale alături de Mike Altrin, Toni Kuhn și invitații lor, la...

Seri speciale alături de Mike Altrin, Toni Kuhn și invitații lor, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică sunt invitați la sfârșitul acestei săptămâni la două concerte de neratat alături de Mike Altrin, Toni Kuhn și invitații lor. Cele două concerte vor avea loc vineri 27 septembrie, de la ora 21, la Manufactura și sâmbătă 28 septembrie, de la ora 20.30 la Aethernativ.

De la primul său album (2010), Mike Altrin respinge orice afiliere geografică, socială sau stilistică. Mijloacele artistice la care recurge țin mai degrabă de o spiritualitate nedogmatică.


Folosind formal limbajul poetic, muzica rock’n roll sau experimentală, Mike Altrin caută de fapt o comunicare adevărată, vie, eliberată de strâmtorările percepției. Poate tocmai această ȋnțelegere a dus (ȋn 2018) la colaborarea lui cu Toni Kühn, unul dintre cei mai charismatici muzicieni de jazz din România ultimelor decenii. Celor doi li se alătură muzicieni talentați și aventuroși precum Alexandru Hera, Andrei Talinga, Sebastian Urlica, Vera Luta sau Mihai Toma. Ȋmpreună, ei invită oamenii să participe la un concert ca la o comuniune. Cu atenție și voie bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.