Taximetrist, internat în spital după ce a fost bătut de clienții pe...

Taximetrist, internat în spital după ce a fost bătut de clienții pe care i-a dus în cartierul Plopi UPDATE Ce a reclamat victima că i-a dispărut după atac

0
DISTRIBUIȚI

Un taximetrist a ajuns, în această dimineață, la spital după ce a fost atacat de clienții pe care i-a transportat. Incidentul s-a petrecut pe strada Jules Verne din cartierul timișorean Plopi, în jurul orei 5 dimineața.Conform primelor informații, bărbatul i-a luat pe acesta la comandă și când a ajuns la destinație, indivizii nu au vrut să plătească și l-au atacat pe șofer.

După agresiune, atacatorii au dispărut printre casele din cartier.


Taximetristul de la firma Tudo și-a anunțat colegii care au sosit în zonă, aceștia înconjurând casa în care se aflau agresorii, dar spiritele au fost liniștite de echipajele de Poliție sosite la fața locului. O ambulanță a preluat victima și a transportat-o de urgență la Spitalul Județean din Timișoara. Poliția a început o anchetă. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Din investigații a reieșit că pe traseu între taximetrist și cei doi clienți au avut loc discuții contradictorii legate de traseu, reproșându-i-se șoferului că a ales o rută mai lungă. După ce s-a dat jos din taxi, unul dintre clienți a lovit portiera cu piciorul. Când a coborât de la volan taximetristul a fost lovit cu pumnii și cu o bâtă de către clienți. Când a fost audiat la spital, taximetristul a declarat că îi lipsesc din autoturism, în urma agresiunii , suma de 1400 lei, o tabletă și lanțul din aur care-l avea la gât în momentul atacului. Polițiștii au luat legătura cu proprietarul imobilului unde s-au refugiat agresorii, dar acesta a anuțat că nu iese din casă și că se va prezenta luni pentru audieri, asta după ce și-a chemat avocatul. Taximetristului i a fost eliberat un certificat medico-legal, stabilindu-se că are nevoie de 25 zile îngrijiri medicale și că nu i-a fost pusă viața în pericol. Polițiștii fac cercetări pentru furt și loviri și alte violențe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.