Timișoara Film Society lansează filmul de lung metraj „Pisica Verde” VIDEO

Timișoara Film Society lansează filmul de lung metraj „Pisica Verde” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara Film Society vă invită la Cinema City, din 11 octombrie, în Timișoara, Cluj și București, pentru a viziona filmul românesc de lung metraj „Pisica Verde”, Bazat pe o piesă de teatru scrisă de Elise Wilk, piesă considerată una dintre cele mai valoroase opere ale teatrului românesc.

„Am dorit să ieșim din șablonul producțiilor autohtone și să vă surprindem cu o poveste de actualitate, care să vă țină cu sufletul la gură, despre un detectiv retras din muncă, care se întoarce în branșă, pentru a rezolva un ultim mister foarte personal, greu de elucidat.


Pelicula e recomandată tinerilor de orice vârstă, de la adolescenți la pensionari. Vă așteptăm la premieră, în data de 11 octombrie în Timișoara, pentru a face un selfie cu actorii și întreaga echipă de producție “Timișoara Film Society”!“, spun realizatorii acestui film.

Printre actori se numără Romeo Ioan, un actor profesionist cu experiență de la Teatrul Național Timișoara precum și Raul Andrici, Mara Baboianu, Bianca Diaconu, Andrei Iurcu, Daniel Tulbure și Ștefania Marinescu de la Colegiul Național de Artă Ion Vidu. Coloana sonoră a fost semnată și compusă de Attila Lukinich și Seian Scorobete.

Din echipa de producție fac parte Ovidiu Roteliuc, Narcis Constantinescu, Robert Stanca, Ciprian Dan Bilencu, Mario Farkas, Cosmin Mîrza, Ella Jebelean, Alexandru Geru, Alisa Roteliuc, Cristina Roteliuc și Bogdan Pătruică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.