Timişoara Saracens a mai bifat o victorie. Gloria Buzău e ultima victimă...

Timişoara Saracens a mai bifat o victorie. Gloria Buzău e ultima victimă pe „Dan Păltinişanu”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook – Timişoara Saracens

Timişoara Saracens şi-a continuat seria victoriilor în această ediţie a SuperLigii. „Leii” s-au impus de această dată pe teren propriu în faţa Gloriei Buzău, scor 38-10 (26-3). Pentru bănăţeni urmează duelul orgoliilor cu Baia Mare.

Înaintea acestui joc timişorenii l-au pierdut pe Pungea, care s-a alăturat lui Cătălin Fercu, Ionel Melinte și Marius Iftimiciuc pe lista indisponibililor.


În schimb, a revenit în echipă Shennan. Pe teren, buzoienii au rezistat bine până la primul eseu. Chiar Stephen Shennan a marcat pentru gazde, dar şi Marius Simionescu, de două ori, și Moa Maliepo, în prima jumătate a întâlnirii. Luke Samoa nu a transformat a treia încercare, în timp singurele puncte ale vizitatorilor în primul mitan au venit în urma unei lovituri de pedeapsă.

Partea secundă a mai adus două eseuri în contul gazdelor, prin Jack Umaga și Andrei Rădoi, iar Luke Samoa a transformat o dată. De partea cealaltă Gloria a reuşit să culce şi ea o dată balonul în terenul de ţintă timişorean, reuşită suplimentat cu încă două puncte prin transformare.

Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 17.00, „sarazinii” joacă pe terenul Ştiinţei Baia Mare, meci care contează pentru runda a IV-a a SuperLigii.

Timişoara Saracens: Taupaki, Căpăţînă (cpt.), Halalilo, Popârlan, Mureşan, Tătăruş, V. Rus, Strătilă, Rupanu, Hinckley, Simionescu, Maliepo, Manumua, Shennan, Samoa. Rezerve: Rădoi, Lungu, Fonoifua, D. Lazăr, Morrison, Zaharia, Jipa, Umaga. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.