Timişoara Saracens a suferit primul eşec în acest sezon. Bănăţenii au irosit...

Timişoara Saracens a suferit primul eşec în acest sezon. Bănăţenii au irosit avantajul avut pe terenul rivalei din Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / Timisoara Saracens

Timişoara Saracens a suferit azi primul eşec stagional. Bănăţenii au condus la pauză pe terenul rivalei Ştiinţa Baia Mare, dar au fost depăşiţi pe final, scor 24-28. În ciuda eşecului bănăţenii rămân lideri în SuperLigă după patru etape.

Zaharia şi Shennan, care începuse meciul pe bancă, au marcat eseurile timişorenilor în prima parte.


Luke Samoa le-a transformat pe amândouă şi a plusat cu o lovitură de penalizare. Pentru gazde a punctat Taniela dintr-o lovitură de pedeapsă, acelaşi jucător a fost eliminat la jumătatea mitanului. Maramureşenii au mai avut şi un eseu netransformat care conturat rezultatul pauzei: 17-8 în favoarea „sarazinilor”.

La reluare timişorenii s-au distanţa la 24-8 prin eseul lui Samoa, transformat tot de el. După acest moment însă oaspeţii au greşit şi au suferit prin cartonaşele văzute de Strătilă, Lungu şi Mureşan. Baia Mare a profitat pe final şi a mai culcat balonul de două ori în terenul de ţintă bănăţean, reuşind să mai concretizeze o dată şi din lovitură de pedeapă.

Pentru Timişoara Saracens urmează un meci tare şi în propriul fief, cu CSA Steaua, care a stat în acest weekend.

Timişoara Saracens: Taupaki, Căpăţînă (cpt.), Halalilo, Popârlan, Mureşan, Neculau, V. Rus, Strătilă, Shamkharadze, Hinckley, Manumua, Maliepo, Vl. Popa, Zaharia, Samoa. Rezerve: Sabău, Lungu, Fonoifua, Tătăruş, Rădoi, Rupanu, Umaga, Shennan. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.