Timişoara Saracens vrea să repete în campionat figura din Cupă. „Sarazinii” au...

Timişoara Saracens vrea să repete în campionat figura din Cupă. „Sarazinii” au din nou derby la Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Formaţia fanion de rugby a Banatului a avut un start de sezon fără greşeală. În weekend Timişoara Saracens speră să repete în campionat deznodământul din Cupă în fief-ul Ştiinţei Baia Mare. Derby-ul se anunţă unul „clasic”, cu o luptă acerbă pentru puncte.

„Pentru mine personal nu e foarte diferit de alte săptămâni. Tot trebuie să trecem prin procesul nostru de pregătire, să ne asigurăm că ne recuperăm bine, analizele şi munca grea de pe teren sper să ne asigure sâmbătă să avem cea mai bună formă. Mereu e o luptă grea cu Baia Mare. Sperăm să obţinem rezultatul dorit… Avem o zi liberă un antrenament mâine înainte de plecare şi în final antrenamentul căpitanului viner. Sunt sigur că băieţii sunt entuziaşi şi doresc o nouă performanţă bună sâmbătă”, a spus Sosene Anesi, „principalul” „sarazinilor”.

Timişorenii nu se vor baza pe Jipa, uşor accidentat, şi Pungea, încă în covalescenţă.


În schimb, ceilalţi „lei” sunt apţi de joc. „Vor fi poate una-două schimbări. Mai trebuie să vedem selecţia. Dar vrem să avem continuitate. Cu Buzăul ne-a scăzut puţin nivelul, dar e important să ne păstrăm concentrarea… Avem nevoie să fim puternici în faţă, va fi presiune pe jucătorii ofensivi…”, a precizat Anesi.

„Am crescut de la meci la meci, urmează meciul cu Baia Mare. Care e o luptă fizică şi psihică, cred că suntem pregătiţi pentru asta. Aşteptăm mecurile acestea, în meciurile grele putem creşte cu adevărat… Din fiecare joc ai de învăţat. Meciurile acestea au fost benefice, cum au venit săptămânal, acum vom da tot ce avem mai bun… Mergem de fiecare dată cu dorinţa de a câştiga acolo”, a adăugat căpitanul Eugen Căpăţînă.

„A fost o săptămână tipică de antrenamente. Vom aborda jocul ofensiv. E importantă această partidă, ca toate cele cu Baia Mare, e o echipă fizică, mai ales în ofensivă… E importantă performanţa jucătorilor de atac pentru a putea câştiga această partidă”, a spus şi „secundul” Ulises Gamboa.

Partida CSM Ştiinţa Baia Mare – Timişoara Saracens se dispută sâmbătă, pe „Arena Zimbrilor”, de la ora 17.00, meci televizat pe TVR HD. Bănăţenii au maximum de puncte după trei jocuri, 15, în timp ce maramureşenii au nouă puncte din două partide. În această vară, în Cupă, bănăţenii s-au impus cu 22-17 pe terenul „zimbrilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.