Timișoreanul Ovidiu Sîrb și-a dat demisia din funcția de secretar de stat...

Timișoreanul Ovidiu Sîrb și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor

0
DISTRIBUIȚI

Ovidiu Sîrb, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și-a dat demisia din funcție după un an și câteva luni de la numire, în urma deciziei partidului din care face parte, ALDE, de a ieși de la guvernare.

Acesta și-a anunțat plecare printr-o postare pe Facebook. „Astăzi am încheiat o etapă foarte importantă din viața mea. În perioada iulie 2018 – septembrie 2019, am fost Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, unde mi-am dedicat timpul și priceperea mea pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor de infrastructură din domeniile: rutier, feroviar, aerian și naval (…) Mi-am depus demisia din funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor în urma deciziei partidului de a ieși de la guvernare”, a anunţat Sîrbu.


De menţionat că, după demisia a trei miniştri ALDE dintr-un total de patru, în urma ieşirii partidului lui Tăriceanu de la guvernare, mulţi secretari de stat şi şefi de agenţii ALDE au rămas pe poziţii.

În mesajul de pe pagina sa de Facebook, Sîrbu prezintă şi o listă cu „realizările” pe care le-ar fi sprijinit pentru judeţul Timiş şi Timişoara: centura de sud a Timișoarei; PUG al Municipiului Timișoara; legătura Aeroport – Gara de Nord; drumul de legătură 69 (Sânandrei) pentru autostrada A1; modernizare, dezvoltare terminal plecări curse externe la Aeroportul „Traian Vuia”; proiect ridicarea clasei navigabile, studiu hidrografic, dragare 44 km ai râului Bega; modernizare și renovare spitalul CF Timișoara; reabilitare și modernizare Gara de Nord Timișoara.

De remarcat pentru că o parte dintre aceste obiective meritele au fost asumate atât de PSD Timiș, cât și de primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.