ASU Politehnica a rezistat doar o repriză în fief-ul liderului. Alb-violeţii lui...

ASU Politehnica a rezistat doar o repriză în fief-ul liderului. Alb-violeţii lui Mugur Guşatu au fost învinşi la Turnu Măgurele

0
DISTRIBUIȚI

Debut cu un eşec nesurprinzător pentru Mugur Guşatu pe banca lui ASU Politehnica. „Băieţii în ghete” au fost învinşi, fără mari probleme, de către liderul-surpriză Turris Turnu Măgurele, scor 2-0. „Băieţii în ghete” au rezistat doar o repriză în Teleorman, unde au făcut din nou un joc foarte defensiv.

Prima repriză a fost una abordată de bănăţeni „la cutie”. Totuşi, gazdele au avut prima ocazie importantă abia în minutul 25, când Turkovic a şutat de la 16 metri, dar Murariu a reţinut. Şase minute mai târziu portarul Politehnicii a fost solicitat din nou, de această dată blocându-l bine pe Haită în lateralul careului.


Iar peste doar un minut Voicu a ameninţat buturile alb-violete pe o presiune care creştea tot mai tare.

Partea secundă a început însă rău pentru „Băieţii în ghete”. Scutaru a faultat în faţa careului şi Silviu Păun a trimis perfect din lovitură liberă, deschizând scorul în minutul 52. ASU Poli a fost obligată să iasă ceva mai mult la joc şi 12 minute mai târziu Axente a avut o şansă similară cu cea a lui Haită din prima parte, dar Duţu s-a descurcat şi a blocat încercarea de şut din lateral. Tot gazdele au jucat mai bine în continuare, dar scorul a rămas strâns. Oaspeţii au sperat până în final datorită tabelei, dar cei care au marcat au fost în cele din urmă tot gazdele, prin Bud, care a profitat în prelungiri de o eroare şi a înscris cu puţin noroc după ce mingea i-a revenit dintr-un blocaj.

ASU Poli rămâne cu doar patru puncte şi un singur meci în care a marcat, cel de la Tg. Jiu. Gazdele au acum 18 puncte din 18 posibile.

Turris Tr. Măgurele: Duţu – Călinţaru, Pîrvulescu, Ispas, Mitrea (cpt.) – Buleică (70, Savin), S. Pană, Acolatse – Haită, Turkovic (58, Bud), Ad. Voicu (53, Cr. Ciobanu). Pe bancă: A. Păun – Fl. Radu, Sălcianu, Ciutică. Antrenor: Erik Lincar.

ASU Politehnica: Murariu – C. Jurj, Mera (cpt.), Scutaru, Cherecheş – Coadă, B. Vasile (46, Ungureanu) – F. Trip (70, D. Radu), Ignea, Schieb (65, Manea) – Axente. Pe bancă: M. Contra – Piţigoi, Motreanu, Vidrăsan. Antrenor: Mugur Guşatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.