Primarul Robu vrea să deschidă traficul pe Podul Dragalina în ultima zi...

Primarul Robu vrea să deschidă traficul pe Podul Dragalina în ultima zi din septembrie

0
DISTRIBUIȚI

robu-suciu

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, ultimul termen privind deschiderea circulației auto pe Podul Dragalina din zona Iosefin. Edilul-șef susține că vrea ca traficul să fie reluat pe acest pod începând de luni, 30 septembrie.


Nu știe încă și dacă va fi posibil.

„Luni dăm drumul la trafic pe Podul Dragalina. Vremea nu a fost atât de proastă încât să nu putem atinge acest deziderat. Vreau ca luni să dăm drumul la trafic pe Podul Dragalina. Dacă o să dau, o să vedem atunci. Deocamdată, vreau, luni vedem dacă și dau. Am făcut toată mobilizarea acolo. Termenele sunt martie, respectiv aprilie pentru cele două poduri, să fie clar, dar noi le finalizăm înainte de termen. Evident că omul simplu nu știe că acolo au fost întrerupte lucrările de îndată ce au fost pornite, pentru revizuirea proiectului, având în vedere descoperirile din subteran”, a explicat Nicolae Robu.

Vă reamintim că duminică, ministrul Dezvoltării Regionale s-a aflat în vizită pe șantierul Podului Dragalina, asta în condițiile în care cele două poduri din zona Iosefin sunt finanțate cu unsprezece milioane de lei de Guvern, prin PDNL. De asemenea, Primăria Timișoara contribuie cu aproximativ două milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.