Umilită acasă de Craiova „lui Mititelu”, ACS Poli a ajuns lanternă roşie...

Umilită acasă de Craiova „lui Mititelu”, ACS Poli a ajuns lanternă roşie în Liga a III-a

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a rămas cu un singur punct după patru runde în seria a IV-a a Ligii a III-a. Tinerii tmişoreni preluaţi de Silviu Bălace au avut o misiune aproape imposibilă ieri, când au primit vizita favoritei la promovare FC U Craiova 1948. Oaspeţii s-au impus în cele din urmă cu 5-0 pe „Electrica” şi au trimis fosta divizionară A pe ultima poziţie.

Continuă chinurile proiectului startat de autorităţile locale şi judeţene în 2012. Însoţită de o galerie numeroasă pe arena din Fabric, „juveţii” patronaţi de Adrian Mititelu nu au întâmpinat nicio problemă în a se impune. Mai mult, galeria Craiovei a afişat şi un mesaj devenit „celebru” în Timişoara cu referire la gazdele de la ACS Poli.

Gruparea preluată de Silviu Bălace s-a chinuit serios să iasă sâmbătă din prima jumătate. Nimic surprinzător în condiţiile în care jucătorii din vechiul lot de B pot fi număraţi pe degetele unei singure mâini. La pauză era deja 3-0 pentru olteni, prin dubla lui Raicea (min. 19 şi 35) şi reuşita lui Claudiu Dragu. După pauză tot alb-albaştrii au dominat şi au mai punctat de două ori, prin Cl.


Codoban şi Gugu.

În urma acestui succes FC Universitatea Craiova s-a instalat pe prima poziţie în C4, cu 12 puncte, profitând de pasul greşit al Ghirodei, scor 1-2 la conjudeţeana Fortuna Becicherecu Mic. O altă deziluzie a rundei şi startului de campionat e reprezentată de Dumbrăviţa, care a fost egalată (1-1) în această rundă pe final de nou promovata Pecica.

ACS Poli: Mosoarcă – Daminescu, Sporin, Chiriac (46, Mitre), Popa – Ochea, Dorobanțu, Dincă (58, Românu), Iseini – Velcotă (46, Buga) – Pădurariu (27, Toboșaru). Antrenor: Silviu Bălace.

FC U Craiova: Chindriş – R. Negru, Gugu, M. Avram, Cristiu, I. Tănase (46, C. Suciu), I. Zanfir, Raicea (80, Boţia), Zimţa (72, R. Tudor), Stoenac (64, Codoban), Cl. Dragu. Antrenor: Eugen Trică.

„A fost un meci de la care chiar aveam aşteptări, pentru că îl pregătisem foarte bine săptămâna aceasta. Copiii au avut o creştere la meciul trecut, când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu pot să uit asta. Astăzi am pierdut pe o greşeală copilărească la primul gol şi de acolo s-a rupt. Am intrat cu mai multă teamă, deşi le-am transmis că nu au nimic de pierdut, că presiunea este pe adversari, dar se pare că miza jocului ne-a depăşit. M-am bazat mult pe tinereţea lor, dar avem foarte mult de muncă pentru a ne lupta cu jucători puternici, cu jucători maturi. Din păcate am avut şi câţiva jucători care ne-au lipsit, iar în aceste condiţii este foarte greu să reuşeşti să faci o echipă”, a declarat Silviu Bălace după eşecul de ieri.

ACS Poli a înregistrat o remiză, la Becicherecu Mic, după care a suferit trei înfrângeri şi o aşteaptă acum o deplasare complicată, „în vecini”, la alb-verzii de Dumbrăviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.