Un bărbat i-a legat fiului său de 2 ani un ștreang de...

Un bărbat i-a legat fiului său de 2 ani un ștreang de gât și a amenințat că-l omoară

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-463203300">

Un bărbat de 40 de ani  i-a legat fiului său, în vârstă de 2 ani și patru luni, un ștreang de gât și a amenințat-o pe mama copilului, fosta lui concubină, că îl omoară dacă nu se întoarce la el.

Tatăl un băiețel de 2 ani și patru luni, un bărbat de 40 de ani din orașul Siret a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, după ce și-a amenințat fosta concubină, a încălcat ordinul de protecție și și-a legat fiul de gât, spunând că îl omoară pe copil dacă femeia nu se întoarce la el.

Incidentul s-a petrecut în luna iunie însă imaginile cu copilul prins în ștreang au fost publicate joi, după apariția acestora bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore.

Deși incidentul s-a petrecut în luna iunie, abia în urmă cu o săptămână bărbatul a primit ordin de protecție emis de Judecătoria Rădăuți însă, în ciuda acestuia a luat legătura de mai multe ori cu fosta concubină pe care a și amenințat-o.

Bărbatul a fost reținut, astăzi, pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracțiuni și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„Bărbatul a fost reținut în cursul acestei zile pentru 24 de ore fiind cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni: nerespectarea hotărârilor judecătorești, loviri sau alte violențe și amenințare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

În acest caz și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a declanșat o anchetă, instituția autosezizându-se după ce fotografiile cu micuțul în ștreang au fost publicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.