Un elev de liceu a ajuns la spital după ce a încercat...

Un elev de liceu a ajuns la spital după ce a încercat să despartă două colege care se băteau

0
DISTRIBUIȚI

Un adolescent în vârstă de 16 ani, elev în clasa a zecea la Liceul Tehnologic „Constantin Bursan” din Hunedoara, a fost bătut pe holurile liceului, ieri, în pauza mare, după ce a încercat să despartă două fete care aveau un conflict, a transmis adevarul.ro.

Prietenul uneia dintre eleve, un tânăr de 25 de ani, din Hunedoara, s-a năpustit asupra lui şi l-a lovit de mai multe ori în cap, cu un baston metalic. Victima s-a prăbuşit plină de sânge, însă agresorul a continuat să o lovească. Colegii au intervenit în ajutorul elevului, iar la scurt timp a fost chemat un echipaj medical, care l-a transportat la spital.


Autorul infracţiunii a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

„Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre o infracţiune de lovire ce a fost comisă în incinta unui liceu din municipiu (victima – 16 ani, elev, autorul 25 ani, din Hunedoara). Conflictul ar fi pornit de la neînţelegeri între prietenele celor doi. Dosarul penal vizează comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Astăzi, poliţiştii l-au depistat pe prezumtivul autor al faptei, care a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor, care au dispus, faţă de acesta, măsura controlului judiciar. Tânărul va fi pus în libertate după expirarea ordonanţei de reţinere”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, conform sursei citate.

Sursa foto: replicahd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.