Accident grav pe autostradă – ciocnire în lanț pe autostrada vestului cu...

Accident grav pe autostradă – ciocnire în lanț pe autostrada vestului cu camioane și autoturisme

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

Mai multe persoane au fost rănite, în această dimineață, în jurul orei 3,10, după ce un camion oprit pe banda de urgență a autostrăzii A1 Nădlac – Deva, în zona localităţii timișene Mănăştiur, a fost lovit de un alt camion, producându-se un carambol.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti, unde un autocamion s-a stricat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgență. După aproximativ 40 de minute, șoferul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în plin în acesta. După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, s-au ciocnit din cauza nerespectării distanței regulamentare a celui de-al patrulea șofer.  Mașinile au fost grav avariate în urma impactului violent. În incident au fost implicate 14 persoane. Doi dintre răniți au fost încarcerați în mașini și au fost salvați de pompierii sosiți la fața locului. Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

1 COMENTARIU

  1. Lipsa prezentei Poliției Rutiere pe drumurile patriei, duce la nerespectarea regulilor de către șoferi (viteza ridicata, condus agresiv, neatenție prin folosire telefoane, etc)
    In Ungaria, Austria, Germania au băgat chiar masini de politie neinscriptionate ptr supravegherea traficului. La noi nu-s de niciun fel… De accea e vestul/estul sălbatic pe șoselele noastre; cele mai mortale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.