Accident între o mașină și un tir, o victimă încarcerată. A fost...

Accident între o mașină și un tir, o victimă încarcerată. A fost solicitat elicopterul SMURD (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit în această dimineață pe DN 79, șoseaua care leagă Aradul de Oradea, între localitățile Șimand și Chișineu Criș. În urma impactului, o victimă a rămas încarcerată în automobil.

La fața locului au intervenit pompierii de la Chișineu Criș și un echipaj de Ambulanță, ulterior fiind solicitat și elicopterul SMURD. Victima a fost extrasă din autoturism și predată echipajului medical de pe elicopterul SMURD.

Traficul în zonă a fost blocat.

UPDATE „Un tânăr de 27 de ani, cu domiciliul în Austria, a condus un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, iar la Kilometrul 33+153 metri, între localitățile Șimand și Chișineu Criș, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontalâ cu un autocamion cu remorcă condus regulamentar de un cetățean polonez.


În urma accidentului, conducătorul autoturismului a fost accidentat grav, fiind transportat cu elicopterul SMURD. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.