Accident în lanț pe un bulevard important din Timișoara, trafic dat peste...

Accident în lanț pe un bulevard important din Timișoara, trafic dat peste cap. Ce greșeală a făcut un șofer FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-864476306">

Traficul și așa aglomerat la ora la care timișorenii ies de la serviciu a fost îngreunat și mai mult în urma unui accident în lanță produs pe bulevardul Take Ionescu, aproape de intersecția cu strada Aurel Popovici.

Conform martorilor, șoferul unui Renault, care conducea dinspre IPJ Timiș spre Punctele Cardinale, a încercat să întoarcă la intersecția cu strada Aurel Popovici, deși acolo semnele obligă șoferii să meargă înainte până la sensul giratoriu. Șoferul unui microbuz Peugeot care circula regulamentar a frânat, dar nu a mai avut cum să-l evite și l-a izbit în plin, fiind la rându-i „atins” de un Citroen. În urma carambolului a mai fost lovit și un Volvo.

Circulația în zonă a fost îngreunată, desfășurându-se pe un singur fir, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.