Cinci persoane rănite, una în stare gravă, după un nou accident pe...

Cinci persoane rănite, una în stare gravă, după un nou accident pe o şosea din Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a petrecut duminică seară, în Timiș. Vina o poartă un șofer în vârstă de 19 ani, care a efectuat o depășire fără a se asigura, iar la revenirea pe banda de mers a acroșat autoturismul depășit. Una dintre victime se află în stare gravă.

Conducătorul auto vinovat conducea pe DN59, între localitățile Șag și Jebel.


Tânărul aflat la volan a depășit fără a se asigura, iar la revenirea pe banda de mers a acroșat autoturismul depășit. Trei bărbați și o femeie aflați în autoturismul condus de persoana vinovată au fost răniți. La volanul celeilalte mașini se afla o femeie în vârstă de 30 de ani, rănită fiind pasagera din dreapta.

„Un bărbat în vârstă de 19 ani a condus un autoturism pe DN59, iar la un moment dat a efectuat o manevră de depășire fără a se asigura, iar în momentul în care a revenit pe banda sa a acroșat autoturismul depășit, condus de o femeie în vârstă de 30 de ani. În urma impactului au rezultat patru victime, trei bărbați și o femeie, toți în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 19 ani, respectiv o femeie din autoturismul condus de șoferul nevinovat”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Neatenția la volan a dus la producerea unui accident pe acelaşi tronson şi cu o zi mai devreme.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.