Acțiune fulger a polițiștilor locali, în Piața Flavia. Comercianții de pe trotuare...

Acțiune fulger a polițiștilor locali, în Piața Flavia. Comercianții de pe trotuare au fost amendați

0
DISTRIBUIȚI

Acțiune fulger a polițiștilor locali, în Piața Flavia din Timișoara. Încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă, polițiștii locali i-au controlat pe vânzătorii ambulanți de pe trotuare, au împărțit amenzi iar marfa a fost confiscată.

Sesizările făcute de timișorenii împiedicați să circule pe trotuarele din zona Pieței Flavia, de persoanele ce vând tot felul de obiecte second-hand, au fost ascultate de autorități.


Sâmbătă dimineața, de la primele ore, polițiștii locali s-au deplasat în Piață și au depistat 13 comercianță care, deși aveau posibilitatea să vândă în interiorul Pieței, și-au expus marfa pe trotuar.

Polițiștii locali au dat 13 amenzi de până la 250 de lei fiecare, iar marfa a fost confiscată. Comercianții au fost lăsați fără electronice și electrocasnice, îmbrăcăminte, încălțăminte sau jucării.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute a fost efectuată o acțiune pe linia respectării ordinii și liniștii publice. În două zile au fost acordate 75 de amenzi pentru consum de alcool, tulburarea liniștii publice sau acțiuni obsece în public, în zone precum Dâmbovița, Complexul Studențesc și Republicii, dar și în parcuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.