Actorul atacat cu un cuțit într-un cinema din Timișoara, nemulțumit de încadrarea...

Actorul atacat cu un cuțit într-un cinema din Timișoara, nemulțumit de încadrarea faptei: „A fost tentativă de omor”

0
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei doi tineri atacați cu un cuţit, luni seara, de un bărbat de 36 de ani, într-un cinematograf din Timișoara, este actorul Raul Andrici, protagonist chiar în filmul care rula în sală. Acesta este nemulțumit de încadrarea pe care au făcut-o anchetatorii și susține că a fost vorba de o tentativă de omor.

Raul Andrici, actorul principal al filmului „Pisica verde”, care rula la cinematograful din Timișoara, luni seara, a ajuns la spital, alături de vărul său, după ce au fost loviți cu un cuțit, pentru că i-ar fi cerut unui bărbat să facă liniște în sală.

„Am cerut să facă liniște. Omul vorbea vulgar încontinuu peste film, l-am rugat pe un ton super amiabil să se oprească”, a declarat, pentru Mediafax, actorul Raul Andrici.

În acel moment, actorul povestește că bărbatul care făcea gălăgie s-a enervat și l-a lovit cu cuțitul la mână, iar pe vărul lui la cot.

„Eu în film am rolul negativ.


Ironia sorții face ca în film să fiu eu un psihopat care omoară o fetișcană. Chestia asta s-a întâmplat chiar când se construia punctul culminant. Urma să o omor eu pe ea și urma să se întâmple. Chiar nu mă așteptam la așa ceva, deloc”, a mai declarat Raul Andrici.

Actorul este nemulțumit de încadrarea făcută de anchetatori. „Sper să se facă dreptate, l-au încadrat la vătămare corporală și deranjarea liniștii publice, în niciun caz tentativă de omor. (…) Nu mi se pare ok, pentru că a fost tentativă de omor. După cum s-a comportat nu mi se pare că e prima dată, avea o oarecare experiență”, a mai spus Raul Andrici.

Bărbatul de 36 de ani a fost dus la Poliție pentru audieri, iar marţi dimineaţa a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.