ADN, un nou partid pe scena politică, din care face parte și...

ADN, un nou partid pe scena politică, din care face parte și Ion Răducanu, plecat din UNPR Timiș

0
DISTRIBUIȚI

partidul ADN

Pe scena politică a apărut în acest an un nou partid. Este vorba de ADN – Alternativa pentru Demnitate Națională, care a fost fondat de Cătălin Ivan, fost europarlamentar și purtător de cuvânt al PSD, care și-a depus candidatura la prezidențiale.

Din acest partid face parte și Ion Răducanu, care în primăvara acestui an și-a dat demisia din UNPR.

„ADN se vrea o alternativă la partidele politice care au reușit să ducă țara în haosul de astăzi. Am plecat din UNPR în luna martie, nu am mai făcut nimic, am încercat să construiesc un nou partid, al patrioților, pentru care dragostea de țară este mai presus de orice. M-am întâlnit la București cu Cătălin Ivan, pe care îl cunoșteam demult, de când eram în PSD, până când m-a dat Ilie Sârbu afară. Ne-am unit forțele și am creat acest partid, fondat în acte de Cătălin Ivan. Și el a fost în PSD și a fost dat deoparte”, a declarat Ion Răducanu, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Cătălin Ivan a explicat că partidul pe care l-a înființat se dorește a fi o alternativă la actuala clasă politică.

”Vrem să facem politică mult mai transparent, cu oameni foarte bine pregătiți.


Este un partid pro-european, care luptă pentru promovarea identității naționale în Europa. Milităm pentru protejarea valorilor naționale, culturii naționale, pentru recuperarea istoriei naționale. ADN este și un partid creștin”, a detaliat Cătălin Ivan.

Acesta a explicat că ADN are o campanie electorală bazată pe problemele reale ale românilor.

”Vom propune soluții reale pentru problemele românilor. Vom ține acest ritm până în 2024, când credem că este momentul de resetare a clasei politice. Ivan 24 se numește campania aceasta electorală. Este un angajament al nostru, ca 24 de ore din 24 să acționăm cu toată energia pentru a pune pe agenda zilnică teme importante pentru români. Pentru Klaus Iohannis, România lucrului bine făcut înseamnă să nu faci nimic. Cinci ani a stat și nu a făcut nimic, câte o conferință de presă din când în când și cam atât. Acum, Klaus Iohannis vine și ne vorbește despre o țară normală, ca și cum am fi anormali acum în România. De Viorica Dăncilă aș putea vorbi o săptămână. Nu avea ce să caute nicăieri pe unde a fost, nici la Parlamentul European, nici la Palatul Victoria, nici ca și candidat la președinție. USR are sloganul Fericiți în România. România este depopulată efectiv, fug din cauza sărăciei milioane de români, sunt fabrici închise, șomaj, școli închise, spitale fără condiții minime de funcționare, iar tu vii și spui că ești fericit în România?”, a afirmat Cătălin Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.