Ambasadorii muzicii funk și soul din Letonia, Very Cool People, susțin un...

Ambasadorii muzicii funk și soul din Letonia, Very Cool People, susțin un concert de neratat la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Cea mai populară trupă de funk și soul din Letonia, Very Cool People susține un turneu în Europa Centrală, iar printre recitalurile incluse în acesta se numără și o oprire la Timișoara.

„Suntem foarte bucuroși să revenim în Ungaria și în România în acest an. Ne-au plăcut foarte mult concerte de anul trecut la Szimpla Kert în Budapesta și la Babel Camp în Balatonboglar deoarece ospitalitatea și oamenii au fost excepționali, așadar suntem bucuroși să revenim. Cele cicni concerte pe care le-am susținut în România împreună cu trupa FUNKorporation au fost deasemenea memorabile, care au condus la o colaborare împreună cu cânterețele trupei Erika și Hanna la piesa «Off The Ground» care este inclusă pe noul nostru album «Caution! Contains Words».


În acest an revenim la Atelier Cafe din Cluj Napoca și vom susține un concert la o locație nouă pentru noi, la Taverna Timișoara, locație care a găzduit muzicieni legendari precum Fred Wesley”, au anunțat membrii trupei.

Very Cool People este o trupă de jazz-funk- soul din Riga, Letonia care încorporează în spectacolele ei influențe din surf rock, klezmer și hip hop, creând o atmosferă sonoră modernă. Formația a editat până acum șase albume, cel mai recent fiind „Caution! Contains Words!”, apărut în toamna acestui an. Noul material discografic conține 12 melodii din care una singură este instrumentală. Alături de zece piese proprii, albumul cuprinde și un tribut Kool & the Gang („Let the Music Take Your Mind”) și o piesă din repertoriul lui Allen Toussaint („Going Down Slowly”). Formația a mai concertat în Timișoara în luna noiembrie a anului trecut, alături de clujenii de la FUNKorporation, la Reflektor Venue.

Recitalul inclus în turneul formației Very Cool People va avea loc vineri, 1 noiembrie, la Taverna, de la ora 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.