Amenzi usturătoare primite de firmele din Timișoara care nu își gestionează corespunzător...

Amenzi usturătoare primite de firmele din Timișoara care nu își gestionează corespunzător gunoiul

0
DISTRIBUIȚI

Firmele din Timișoara continuă să se afle în vizorul polițiștilor locali, care controlează modul în care acestea gestionează deșeurile rămase în urma activităților pe care le desfășoară.


Neregulile sunt la ordinea zilei, astfel că în urma controalelor făcute la sfârșitul săptămânii trecute au fost acordate amenzi în valoare de aproape 20.000 de lei.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au controlat firmele din zona Gării de Nord, dar și cele de pe b-dul General I. Dragalina și b-dul Republicii. Dintre cele 21 de societăți comerciale controlate, opt au fost în neregulă, fie că deșeurile sunt precolectate necorespunzător, fie că e mizerie în jurul punctului de lucru sau pubelele sunt neigienizate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 19.000 de lei.

Până acum au mai fost organizate acțiuni punctuale de acest gen în Complexul Studențesc, zona Dacia și în Zona Traian. Poliția Locală reamintește reprezentanților societăților comerciale că au obligația să respecte regulile privind gestionarea deșeurilor în caz contrar riscând sancțiuni drastice. Sancțiunile în astfel de situații pot ajunge până la 2500 lei pentru persoanele juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.