Anchetă după ce polițiștii din Timișoara au greșit adresa pentru un mandat...

Anchetă după ce polițiștii din Timișoara au greșit adresa pentru un mandat de aducere

2
DISTRIBUIȚI

Este anchetă la IPJ Timiș și la Parchet, după ce polițiștii din Timișoara, în căutarea unui bărbat acuzat de contrabandă cu ţigări, au mers la o adresă greșită din oraș. Echipajul s-a oprit la o firmă administrată de o femeie, pe care agenții au vrut să o scoată cu forța din sediu.

Reprezentanții IPJ Timiș au declarat, joi, pentru Mediafax, că a fost declanșată o anchetă internă, urmând ca procurorii să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul de luni, la sediul unei firme din Timișoara.

„Conducerea Inspectoratului de Politie Județean Timiș a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, față de evenimentul ce a a avut loc pe strada Constructorilor, din municipiul Timișoara, iar în urma acestor verificări preliminare există indicii că s-ar contura elementele constitutive ale infracțiunii de purtare abuzivă, motiv pentru care, în cursul zilei de azi, lucrarea va fi înaintata Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș pentru efectuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale care se impugn”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Mediafax, că polițiștii însărcinaţi cu punerea în executare a mandatului de aducere au mers la două adrese, întrucât în Timișoara există și Bulevardul Constructorilor, și Strada Constructorilor.

Reprezentanta firmei care a încercat să le explice că nu sunt la adresa pe care o caută a depus o plângere împotriva agenților.


Aceasta a prezentat și imaginile surprinse în timpul incidentului. Pentru că nu avea cartea de identitate la ea, doi dintre agenți au fost filmați în timp ce o scot afară din sediu. Echipajul căuta, de fapt, un bărbat pentru care fusese emis un mandat de aducere într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

2 COMENTARII

  1. Pentru că au scos persoana cu forța , fără să existe NICIUN indiciu despre săvârșirea sau pregătirea vreunei infractiuni
    Nici măcar nu au condus -o nicăieri, au scos acea persoană aiurea din sediu. E purtare abuziva, la limita
    Dar e mai evidenta infracțiunea de violare a sediului profesional, dupa momentul când doamna le cere să părăseasca sediul firmei ,iar polițiștii nu mai au niciun drept să mai rămână acolo , după cererea expresă a persoanei îndreptățite.
    Pur si simplu nu înțeleg de agenții nu și-au văzut de treabă , confuzii de adrese sunt si în lumea curierilor, a distribuitorilor de marfa etc dar se rezolva cu o lămurire si un ne scuzați, la revedere etc.

  2. „Zelosi” ai dreptate dar acestia nu si-au recunoscut vina si nu si-au cerut acel „scuze” au continuat sa tina piept ca au dreptate si ca o va amenda pe doamna in cauza ca nu s-a legitimat si pentru comportamentul ei…. Avem niste agenti degeaba, care nu isi cunosc propria lege si propriul caiet de sarcini pentru cum ar trebui sa intervina in unele cazuri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.