Anchetatorii, în căutarea victimelor obligate la tăcere de gruparea infracțională condusă de...

Anchetatorii, în căutarea victimelor obligate la tăcere de gruparea infracțională condusă de Lucian Boncu

6
DISTRIBUIȚI

IPJ Timiș a transmis un apel în atenția cetățenilor, prin care solicită celor care s-au aflat printre victimele grupării infracționale destructurate săptămâna trecută să sprijine ancheta, chiar dacă până acum au fost constrânși să păstreze tăcerea.

„Având în vedere evenimentele de notorietate apărute în spațiul public în ultima săptămână cu privire la destructurarea unei grupări infracționale și ținând cont că la nivelul DIICOT- Serviciul Teritorial Timișoara se află în lucru un dosar penal în care se efectuează cercetări de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș sub coordonarea procurorilor DIICOT, pentru săvârșirea faptelor cu violență (șantaj, lovire și alte violențe, lipsire de libertate, tâlhărie) și cămătărie, vă adresăm următoarele: Cetățenii care s-au aflat printre victimele acestei grupări infracționale însă au fost constrânși în vreun fel să nu înștiințeze autoritățile abilitate sunt rugați să se adreseze organelor de urmărire penală la numerele de telefon 0785557817 (ofițer de caz), 0256498583, fax 0256499010 (DIICOT), respectiv 0256402160, fax 0256402169 (I.P.J Timiș) sau să se prezinte la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș de pe B-dul Take Ionescu nr.


44-46, respectiv la sediul DIICOT de pe strada Martin Luther nr.2”, a transmis IPJ Timiș.

6 COMENTARII

  1. Am trăit să o vedem și pe asta, într-un final sa trezit și cei din politie că vrea să ajute ancheta, dar oare până acum de ce nu au făcut nimic, mergeau oameni la politie și erau trimiși la plimbare, dar niciodată nu e târziu. Se impune o deratizare și în politie. Așteptăm cu mare interes.

  2. Poliția ar trebui să înceapă sa se uite în curtea ei și să se debaraseze de cei fără bună credință, de șpăgari pe românește. Vrem o politie curată fără șpăgari.

  3. Doar cu ajutorul Diicot sunt băgați în seamă și cetățenii, de ce Politia nu este chiar Politia și trebuie să vină altă structură de forță sa i tragă de guler și să le amintească că cine sunt. Diicot întâi ar trebui să facă o curățenie și în Politie, deoarece dacă rămân în continuare prietenii și numai interlopilor atunci totul e apă de ploaie.

  4. Cred ca Politia ar trebuit să anunțe că de acum în colo, toți cetățenii să vină cu încredere în sediile Politiei deoarece vor fi băgați în seamă și nu se vor mai scurge informații părții adverse, sau infractorilor. Eu cred că și un mesaj de genul s ar impune din partea Politie. Dar au făcut curățenie întâi.????

  5. Alooooo Politia!!!!! Să nu uitați și de evazioniști care fură milione de euro și nu pățesc nimic, din contră sunt mari investitori imobiliari, de asa ceva știe Politia. Care se laudă că au avut ajutorul pe uni de la economic, și acolo se învârt bani mulți, și unii nu pățesc nimic ba din contră au vile și mașini simpatice, dar ei cu datorii la stat și la diferiți parteneri de afaceri.

  6. Vedeţi articolul cu şeful poliţiei Timiş care-şi ţine ziua recent cu Nasleu şi Robu. Atunci cum să verifice ,,marii investitori imobiliari” de la Horticultură ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.