Aplicația PRESSALERT.ro, disponibilă acum și în Google Play Store

Aplicația PRESSALERT.ro, disponibilă acum și în Google Play Store

0
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro sărbătorește 10 ani de la publicarea primului articol pe site, prin lansarea noii aplicații pentru mobil, iar de astăzi aceasta este disponibilă, gratuit, și în magazinul Google Play.

„Este un pas normal și ne dorim ca prin aceasta, informația să ajungă și mai rapid la cititorii noștri. Aplicația este doar una dintre modalitățile prin care sărbătorim un deceniu de presă online. De acum încolo, oriunde ar fi în lume, dacă au telefonul conectat la date mobile, vor putea afla instant cele mai noi dezvăluiri făcute în investigațiile de presă ale echipei PRESSALERT și cele mai importante știri din Timișoara, vestul țării și nu numai.


În plus, vom oferi și conținut disponibil exclusiv prin aplicație”, a declarat Dragoș Boța, editorul șef al publicațiilor PRESSALERT.

Aplicația poate fi găsită acum în magazinul Google Play sau poate fi descărcată direct de pe site, iar în curând va fi disponibilă și în Apple App Store.

Cei care-și descarcă aplicația se pot înscrie într-un concurs cu premii, completând un simplu formular, data limită fiind 15 decembrie 2019. Premiile puse la bătaie sunt un city break pentru două persoane la Veneția, 10 televizoare marca Samsung, LED SMART 4K, 10 camere pentru mașina TH-H3, 2 MP, 3 inch, 5 perechi de pantofi unicat și 75 de premii surpriză. Tragerea la sorți va avea loc în data de 18 decembrie 2019, urmând să fie transmisă live pe site-ul PRESSALERT.ro. Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Partenerii acestui concurs sunt Continental, E-Distribuție Banat, Eta2U, Hp, Eximtur, Sky Restaurant, Mono Shoes, Cramele Aramic, Cabinet 3, Apa Aura, CEI, Casa del Sole, Page Up, HDV și West Side Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.