Aproape o tonă de canabis, în microbuzul unui sârb, la frontieră. Drogurile...

Aproape o tonă de canabis, în microbuzul unui sârb, la frontieră. Drogurile valorează 9 milioane euro FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-549877589">

Aproape o tonă de canabis, care valorează aproximativ nouă milioane de euro pe piața neagră, a fost descoperită, duminică, de polițiștii de frontieră de la Giurgiu în interiorul unui microbuz condus de un cetățean sârb în vârstă de 32 de ani, care voia să treacă din Bulgaria în România, a anunțat DIICOT.

Duminică, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat ca să intre în România un cetățean sârb, în vârstă de 32 de ani, la volanul unui microbuz, înmatriculat în Serbia. Polițiștii de frontieră i-au controlat microbuzul și au descoperit, în interior, mai mulți saci de rafie, de culoare albă, iar în interiorul fiecărui sac erau mai multe pachete ambalate în folie de staniol, ce cântăreau, în total, aproximativ 750 kilograme de canabis.

Cercetările sunt făcute în acest dosar de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Giurgiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic internațional de droguri de risc, respectiv introducerea în țară de droguri de risc, fără drept.

Dacă ar fi fost comercializate pe piața neagră, drogurile ar valora aproximativ 9.000.000 euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.