ASU Politehnica are un „pachet” greu de deplasare: Petrolul plus Gloria Buzău....

ASU Politehnica are un „pachet” greu de deplasare: Petrolul plus Gloria Buzău. Alb-violeţi încă îşi caută un nou antrenor

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii în ghete” vor fi de mâine pe drumuri timp de jumătate de săptămână. ASU Politehnica va lega dificila deplasare de la Ploieşti de un alt meci complicat – restanţa cu Gloria Buzău. Deşi pornesc cu şansa a doua în ambele jocuri, alb-violeţii sunt optimişti că vor obţine puncte din periplul de dincolo de Carpaţi.

Antrenorul interimar al Politehnicii vede un avantaj în faptul că echipa nu va face un drum în plus în acest weekend. Timişorenii pregătiţi de Antonio Foale pleacă mâine spre Ploieşti, echipa se va odihni apoi la Izvorani până la următoarea partidă, cu Gloria Buzău, joc restant din etapa a 11-a. „Ne aşteaptă două deplasări grele. Întâlnim două echipe bune, bine organizate fotbalistic şi financiar. Dar avem şi noi un avantaj, ni s-au asigurat condiţiile să nu mai facem drum dus-întros şi e un avantaj pentru noi”, a spus Toni Foale.

„Rezultatele nu o arată …dar echipa Petrolul e o echipă puternică, au şase-şapte jucători cu experienţă de Liga I… Va fi un meci greu, de angajament, dar şi noi suntem pregătiţi, fiind primul cu Petrolul.


Săptămâna a decurs bine spre foarte bine, băieţii sunt motivaţi. La aceste meciuri, Poli – UTA, Poli – Cluj, e o motivaţie internă la fiecare jucător”, a precizat tehnicianul „Băieţilor în ghete”.

Deşi se află momentan pe loc retrogradabil, ASU Poli ar urca automat în clasament prin scăderea punctelor câştigate de Ripensia, M. Ciuc şi Călăraşi în faţa Daco-Geticii, grupare a cărei retragere se va consfinţi în acest weekend. Mai mult, alb-violeţii ar avea cea mai bună apărare din campionat alături de UTA, prin anularea golului încasat cu bucureştenii. Petrolul vine după un meci în care s-a descătuşat pe partea ofensivă, 7-0 în Cupă cu Sănătatea Cluj. „Niciun joc nu seamănă cu altul, nu vreau să subestimez pe Sănătatea, suntem totuşi Poli şi suntem în Liga a II-a…”, a conchis Foale.

Antrenorul interimar a anunţat că va merge cu „tot lotul” în cele două deplasări consecutive. Singurul absent medical e Ad. Lazăr, cu o entorsă uşoară. ASU Poli nu are încă o soluţie de nou „principal”, fiind deocamdată în negocieri cu mai multe nume.

„E un meci dificil şi, de fiecare dată, am spus că totul depinde doar de noi. Jucăm pe unul dintre cele mai frumoase stadioane din ţară, cu un public numeros, suporterii o să vină să ne susţină. Trebuie să luptăm pentru fiecare metru de teren. Cu siguranţă ne întoarcem cu puncte”, a spus şi Ionuţ Coadă despre partida cu Petrolul.

Prezent în ultimul joc direct de la Ploieşti, un 0-2 cu ambele goluri încasate pe final, Raul Vidrăsan e şi el optimist: „Urmează o perioadă destul de grea, cu multe jocuri, avem şansa să demonstrăm că suntem o echipă bună, mergem încrezători la Ploieşti. Nu avem nimic de pierdut. Am avut o săptămână destul de bună… Sezonul trecut a fost un meci destul de greu, sper să câştigăm noi în minutul 90 de această dată”.

Partida Petrolul Ploieşti – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11.30, în etapa a 15-a a Ligii 2. Jocul de la Buzău e programat marţi, 5 noiembrie, de la ora 16.00. Nou promovata l-a înregimentat recent pe fostul alb-violet Alexandru Bourceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.