Berti Barbera și Nicu Patoi lansează albumul „Blue Drops” în cadrul spectacolului...

Berti Barbera și Nicu Patoi lansează albumul „Blue Drops” în cadrul spectacolului „Live in the City”

0
DISTRIBUIȚI
Berti Barbera lansează noul album alături de Nicu Patoi

Vineri, 18 octombrie, cu începere de la ora 19, la Teatrul Municipal Lugoj, se va desfășura o nouă ediție a spectacolului „Live in the City”. Manifestarea este organizată de către Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș, al Primăriei Municipiului Lugoj și al Consiliului Local Lugoj.

„Anul acesta avem bucuria, dar și onoarea, de a găzdui lansarea albumului «BlueDrops», a duo-ului Berti Barbera și Nicu Patoi. Este albumul cu numarul cinci al celor doi, unul dedicat blues-ului“, au transmis organizatorii evenimentului. Despre acest album, cunoscutul critic muzical și om de televiziune, Mimo Obradov, care va fi prezent și la lansare, a spus: „Azi am ascultat cel mai bun album de blues al anului.


Secvența pieselor, aranjamentele muzicale, interpretarea, pulsul irezistibil al sentimentelor redate și alte cele… DAR! Da, producția sunetului am perceput-o ca un dar. Acuratețe, vibrație, naturalețea acusticii, care te face să simți lemnul încă din trunchi, metalul răsucit și șlefuit al muzicuței, pieptul, obrajii, buzele, dinții, te fură la fel ca și ritmul neintruziv, subtil, hipnotic. Bravo! Nicu Patoi, Berti Barbera & Victor Panfilov. You certainly got the blues. Drop by Drop”.

Berti Barbera & Nicu Patoi au mai concertat în Lugoj și în anul 2012, în cadrul Festivalului Internațional de Blues „BluesFest”, dar și în 2016, în cadrul Galei Internaționale de Blues-Jazz, cu formația Platonic, ai carui membri sunt.

În deschidere, va concerta „Vali Ivănescu Acustic Trio”, un trio compus din muzicieni cunoscuți lugojenilor, Vali Ivănescu, chitară și voce, Daniela Marcu, percuție și Tavi Logoș, chitară. „Sunt convins că publicul cunoscător de muzică din Lugoj va aprecia valoarea invitaților. Vor fi două concerte, în cadrul spectacolului «Live in the City», de un foarte ridicat nivel artistic” – a declarant Augustin Bercean, referent cultural, coordonatorul manifestarii. Biletele pentru acest spectacol costă 40 lei.

Foto: Silviu Filip

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.