Bilanț după primul an de activitate al președintelui Consiliului Director al Asociației...

Bilanț după primul an de activitate al președintelui Consiliului Director al Asociației Timișoara 2021: Lucrurile bune se construiesc numai cu muncă, cu atenție și cu determinare

0
DISTRIBUIȚI

Horațiu Rada a realizat un bilanț după aproape un an de activitate în calitate de președinte al Consiliului Director al Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021. Astfel, Horațiu Rada susține că acest proiect s-a dovedit a fi pentru el unul „provocator, complex și generator de emoții”.

„Am intrat foarte conștient în această poveste și decis să merg până la capăt, știam că nu va fi ușor și am anticipat corect acest aspect, însă sunt antrenat să muncesc și să mă zbat și, în plus, recunosc că m-am bazat că-i am alături pe colegii din Consiliul Director care își doresc la fel de mult ca mine ca la final să câștige Timișoara și timișorenii, pe partenerii care mă susțin, dar și pe prietenii care îmi dau încredere. Personal, m-am asigurat că aloc timp cu prioritate, și câteodată asta înseamnă chiar și douăsprezece ore într-o zi, că îmi mențin principiile cu care am pornit din start și că nu mă opresc din drum oricât de greu va fi acesta până la final. Lucrurile bune se construiesc numai cu muncă, cu atenție și cu determinare.


Știu. În cazul particular al proiectului Timișoara 2021, în care am intrat când deja era în plină desfășurare, toate cele au o valoare infinit mai mare: volumul de muncă e imens, bugetele sunt dependente de alocări, de ordonanțe și de legi, oamenii sunt puțini, așteptările sunt colosale, timpul este insuficient, lucrurile nu decurg întotdeauna după plan și piedicile apar de unde nu te aștepți”, a explicat Horațiu Rada.

De asemenea, președintele Consiliului Director al Asociației Timișoara 2021 a amintit lucrurile importante care au fost realizate în ultimul an. Și anume, este vorba despre obținerea statutului de utilitate publică, o hotărâre de Guvern de finanțare prioritară, proiecte de promovare externă, promovarea prin Ministerul Turismului, semnarea unui contract de fundraising sau dezvoltarea echipei, pe lângă numeroase întâlniri cu oficiali români și străini pentru sprijinirea proiectului Timișoara – Capitală Culturală Europeană.

„Am muncit pentru realizarea lor, împreună cu mulți oameni care doresc binele Timișoarei, și o să muncesc în continuare pentru toate cele care mai sunt de făcut. Mi-aș dori ca lucrurile să se întâmple instant sau măcar să se desfășoare cu viteză mai mare, dar nu depinde doar de mine, de Consiliul Director sau de echipa executivă. Cert este că Timișoara 2021 este o prioritate pentru mine și fac tot ce-mi stă în putere să devină același lucru și pentru fiecare politician, factor de decizie, reprezentant al instituțiilor, funcționar, lider, sponsor sau cetățean. Toți putem contribui la succesul Timișoarei. Le mulțumesc prietenilor care îmi sunt alături, pentru că îmi transmit energie pozitivă, și le mulțumesc și celor care mă critică, pentru că mă motivează să demonstrez că se poate”, a precizat Horațiu Rada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.