Boncu despre ”sclăvetele Becali”: ”Nu are voie el să se ridice la...

Boncu despre ”sclăvetele Becali”: ”Nu are voie el să se ridice la mine cu pretenții, că eu l-am inventat. Îi jucăria mea, îi globul meu”. Cum a fost verificată loialitatea unui polițist

20
DISTRIBUIȚI

Ancheta polițiștilor antidrog și a procurorilor DIICOT în dosarul traficului de cocaină a scos la iveală faptul că ”activitatea de trafic de droguri de mare risc desfășurată pe raza municipiului Timișoara se bucură de sprijinul inculpatului Boncu Lucian Adrian, unul dintre exponenții de bază ai lumii interlope din oraș. Principalul său colaborator este Huc Alin Ciprian zis ”Oiță”. Paravanul utilizat de inc. Boncu Lucian pentru acoperirea activităților sale infracționale l-a constituit firma SPI Security, ce are ca obiect activități de protecție și gardă”, se arată în referatul pri n care s-a cerut arestarea celor nouă inculpați de către Tribunalul Timiș. Boncu era cel care făcea ordine în lumea distribuitorilor de cocaină, neavând nicio problemă să-i ”toace” pe cei care-i ieșeau din cuvânt.

Unul dintre vânzătorii de moarte albă care a intrat în atenția lui Boncu a fost Alin Cionca ”Becali”. Acesta a fost audiat în dosarul structurii centrale a DIICOT, unde era arestat Dumitru Mladenovici, zis ”Bosanaț”,  declarațiile sale nefiind pe placul liderului grupării, Lucian Boncu deoarece a explicat că ”lebedele” dintr-o discuție interceptată reprezentau codificarea pentru cocaina comandată de liderul interlop. Într-o discuție cu mai mulți apropiați, în 14 iunie a.c., Boncu le vorbea despre ”Becali”:  ”Și ăsta îi un sclăvete, nu are voie el să se ridice la mine cu pretenții, că eu l-am inventat.Îi invenția mea, îi jucăria mea, îi globul meu… Dacă văd că nu te supui, câinele nu se mai supune  și mușcă din mâna care mănâncă, trebuie bătut… Dacă nu știi să respecți când îți zic taci, taci, nu-i mai…omul îi trecut.


I-am promis, uite o să iei bătaie. Nu pot să-l bat io, că io nu-mi bat prietenii, că sunt mai prost ca ei atunci… Poate Gheța, poate Sașa, Calu, poate orice altul. Și așa au ciudă o grămadă pe el”.

”Becali” a fost interceptat, la rândul săum în timp ce discuta cu unul dintre clienții săi, Marchiș Andrei Ioan (M.A.I.), despre relația sa cu Lucian Boncu

M.A.I Ce o zis Luci?

C.A.I M-am întâlnit, mi-a zis ”Bă,eu te țin în brațe, toată lumea mă ceartă pe mine! Luci, lasă-mă că te țin în brațe, până nu vine lumea să-mi spună…”bă că eu am cel mai mult de suferit din cauza ta, că eu te-am făcut șmecher și toată lumea mă…” Nu Luci!

M.A.I. Și ce…

C.A.I. Nu Luci! Eu m-am făcut șmecher că eu mi-am riscat ani de libertate, din cauza ta, din cauză la toată lumea! Eu m-am trezit la 2,3…

……….

C.A.I Luci… ”Bă eu ți-am luat apărarea că…!” Luci..tu trebuia să-mi iei  apărarea până în pânzele albe! O avut vreunul dintre noi de suferit din cauza mea? ”Păi nu!” Și atunci?

M.A.I. Băă el e cu Alin (Alin Huc, ”Oiță”, n.n.). Eram de față cu el și cu Chelbu și Chelbu mi-o luat apărarea…

C.A.I. Bă!

M.A.I. Ce Alin, vine Alin ca și cum să-ți zică ție ceva că…Alin… dă-mi, dă-mi!

C.A.I. Vrei să-ți zic una mai tare? Lui Alin nu i-am luat în viața mea un ban.

M.A.I. I-am zis eu la Marcu de față cu Chelbu și cu ăla.

Lucian Boncu era extrem de conștient de rigorile legii în privința traficului de droguri, chiar dacă organiza în apartamentul său din Giroc adevărate turnee de prizat sau fumat cocaină. Acesta îi explica agentului Ilin Dragan într-o discuție purtată în noaptea de  24/25 iulie 2019, în apartamentul prietenului de chefuri a lui Nasleu, și interceptată de anchetatori ”hai să îți zic ceva – oferirea spre consum îi trafic, eu dacă îți dau să tragi îi trafic (…) punerea casei în vederea consumului îi infracțiune , el declară…ce p..a mea, nu poți să ai încredere, nu poți.. nu se face cu oricine. Nu se face cu toți papagalii…”   Liderul interlop avea încredere în polițist, într-o altă discuție cu Alin ”Oiță”, care îi spunea că îi este frică de agent, explicându-i că ”îi mega verificat! Am pus la masă, a tras, nu e polițist  ca și gabor nu e voie oricât de gabor ai fi și de…”

20 COMENTARII

 1. Nesleu liber,politistul ilin dragan liber….domnilor in ce tara traim??????Cum sa mai am incredere in politia romana si primarie?????cum se poate un primar sa tina un asa om in primarie ????Ca o parere personala eu cred ca de fapt sef era acest Nesleu si el facea jocurile si motivul pentru care inca e liber e doar unul: omul are dovezi cu multi din politie si mai sus cum se drogheaza.Nu am vazut in acest caz un politist si ma intreb unde au fost si unde sunt acesti politisti ca e timisoara plina de droguri.DIICOT faceti ceva daca tot ati inceput,faceti treaba pana la capat si nu arestati doar papagalii.Domnule Bota sunteti un adevarat erou si sa va dea D zeu puterea sa rezistati, ca sincer la ce vad ca se intampla in acest oras ati riscat maxim pentru a ne informa.Robu ori faci ceva ori nu mai apuci alt mandat ca incep sa cred ca si tu esti un drogat penal si un interlop.

  • Aşa e! Dragoş Bota e singurul din massmedia timişoreană care a scris despre mafia Robu-Nasleu-interlopi. De exemplu articolele de anul acesta cu Horticultura, unde stă Nasleu. Aşa zişii investitori sunt probabil traficanţii de droguri, pentru banii lor Robu a încălcat toate legile şi principiile. Da, în unele poze, arată ca un consumator, chiar şi prin cum se comportă şi ce face.
   Bravo D.I.I.C.O.T. Timişoara! Nu vă opriţi la ,,acarul Păun”, luaţi-i şi pe cei mari, şi veţi fi eroi naţionali. Dumnezeu să vă dea sănătate !!! Asta e adevărata luptă şi împotriva corupţiei.
   În Timişoara nu s-a luptat nimeni cu mafia.

 2. Nu știți șeful politiei mai este, sau și a dat demisia, dar o să vedeți că în România trebuie să moară oameni ca uni oameni să și asume, șeful politiei și cei care au fost șefi individului de polițai demisia la zi. Poliția protejează grupul mafiot, frumos. Oare ce încredere mai prezintă poliția din Timișoara, ce siguranță mai are timișoreanul azi cu asemenea specimene.

 3. Nu este singurul polițist corupt, diicot de remarcat polițiștii de la economic, acolo e jale, blat cu uni procurori și dosare de evaziune de milioane de euro închise.

 4. Uită ce bine se leagă structura mafiota Politie +Primarie +Mafia = Afaceri imobiliare de succes
  Mai are rost să rămânem în România, dacă cele mai mari instituții ale statului sunt conduse de mafie????? Dacă și primarul face parte prin Nasleu din această grupare mafiota, oare ce trebuie să se întâmple să poată fi luate masuri asupra lor. Aici primarul cu șeful politiei din Timișoara trebuie să răspundă. Cerem să fie trași la răspundere.

 5. Diicot dacă nu arestați și pe cei din primărie și poliție implicați, ați rezolvat cazul pe jumătate, rămâne baza grupării mafiote, care în câteva luni prinde aripi, și o luați de la început. Toată Timișoara știe de mai mulți polițiști care au făcut parte din această grupare și nu numai, mai sunt și din altă parte, Nasleu care își și bate joc de toată munca procurorilor din Diicot.

 6. Speram că nu au intrare la judecători, că atunci suntem terminați, iar judecătorii să fie pe lege de la 20 la 50. Nasleu și nu numai se laudă prin Timișoara ca el prin Robu are întrare la uni judecători, a fost la petreceri cu ei, acolo să vedeți ce va ieși la suprafață. Gruparea din cartierul El Dorado din Calea Urseni sunt cei care ar avea, ar cunoaște pe uni judecători, baftă Diicot.

 7. Cum credeți că a fost verificat polițistul, prin uni cu grade grele din politie să vadă dacă ăsta a turnat ceva pe la ei, deci să știți că acest polițist e mic copil, pe lângă alți care traficau marfa și consumau, la petreceri. Toate aproape toate petrecile polițiștilor se consumă marfă la greu, puneți pe toți la test de urina, rămânem fără gabori, acolo va ieși veselie.

 8. Am auzit și eu și da toată lumea vorbește că există corupție în Politia din Timișoara, ar fi nevoie de o epurare. Dar mai mare corupție ca și în primărie nu cred că există, toată lumea vorbește despre corupția din Primărie Timișoara mai ales în Urbanism, acolo e o nebunie de corupție după cum spun uni și nu numai. Diicot așteptăm și retinerea grupării din primărie, sigur Boncu vă poate da și detalii și nu numai el. Poate acolo e adevărată grupare mafiota împreună cu unii din politie, economic chiar zic unii, deci noi cetățeni așteptăm acțiune. Domnu Bota, felicitări sunteți nr 1 la dezvăluiri, mai vrem și altele. Mai vrem din El Dorado, Calea Urseni poate și acolo sa consumat droguri.

 9. Aşa e! Dragoş Bota e singurul din massmedia timişoreană care a scris despre mafia Robu-Nasleu-interlopi. De exemplu articolele de anul acesta cu Horticultura, unde stă Nasleu. Aşa zişii investitori sunt probabil traficanţii de droguri, pentru banii lor Robu a încălcat toate legile şi principiile. Da, în unele poze, arată ca un consumator, chiar şi prin cum se comportă şi ce face.
  Bravo D.I.I.C.O.T. Timişoara! Nu vă opriţi la ,,acarul Păun”, luaţi-i şi pe cei mari, şi veţi fi eroi naţionali. Dumnezeu să vă dea sănătate !!! Asta e adevărata luptă şi împotriva corupţiei.
  În Timişoara nu s-a luptat nimeni cu mafia.

  • Daca tu crezi ca faci o gluma cu asta sa sti ca nu e.Sunt un vecin al acestui politist Mihalceanu si pot sa declar oricand si oriunde ca omul este proxenet.Asta e adevarata noastra politie de astazi.Cu droguri si curve au influente peste tot,de aia nu e nici un cap adevarat arestat.Rusine politiei care isi dovedeste coruptia si incompetenta.Ilin nu e la prima abatere foarte grava,ati mai scris de el si tot in politie activeaza.Ce sa mai intelegem???

 10. Mulțumim domnului primar pt implicarea lui directă????? și indirectă prin securistul Nasleu în constituirea grupului mafiot care și acum ei lucrează, dar prin alții…. Să știți domnule primar că în Timișoara acum la ora actuală doar despre asta se vorbește cu este posibil așa ceva, ca și dumneavoastră să faceți parte din această grupare. Poate ieșiți cu o declarație de presă să dezmințiti toate acestea care circulă în spatiu public. Cred că a venit momentul să vă debarasati total de Nasleu Ionuț zis și big boss în lumea interlopă.

 11. Boncu cu toți beliți lui de 2 lei ar trebui să meargă jos 50ani, deoarece ei erau mai mult decât o grupare mafiota, au adus rele tratamente și au reușit să inspire în uni cetățeni frică și au atentat la singurata națională a populație, dar bineînțeles cu omul de la SRI, acest Nasleu în prezent prin rețelele de socializare inspira în cetățeni teroare, frică, nesiguranță deoarece este parte din această grupare mafiota, când oare noi cetățeni normali vom trăi în siguranță fără ca unii de genul să ne sperie și să aducă teroare în sufletele noastre. Poate SRI se autosesizează pe singuranta națională, și poate aduce normalitate în societate.

  • Tu ai zis-o: ,,omul de la SRI, acest Nasleu”! Sunt mai multe SRI ? E vreunul care apără cetăţeanul de mafioţi ? E plin de interlopi, câţi oameni au fost şpăguiţi la primăria Timişoara şi în 30 de ani n-au prins pe nimeni din primărie. După ce a făcut SRI, DNA, poliţia etc ai zice că în Timişoara totul e corect. Asta e siguranţă a cetăţeanului care e esenţa Siguranţei Naţionale ? O dorim dar deocamdată e departe !

 12. Ce poate mânca un om să arate în acest hal, un porc din coteț este mai simpatic decât el, atentiiiie copii nu consumați droguri, că dacă faceți greșeala să consumați veți arăta că și potaia din poza de sus, deci aviz celor ce consumă droguri. Așa nu. Decât să arăți în halul asa mai bine stai și mănânci frunze.

 13. Scroafa asta din poze,Bocanila asta dupa 2 saptamani de arest va intra in sevraj si va turna tot dar asta dupa ce sifoanele alealalte gen stefan il va turna.Baietia s a terminat de mult si astia nu sunt oameni.Nesleu bagaju tata si la arest cu tine ca tu esti lideru si tare mie ca daca ajungeti pe la puscarie vi o cam luati pe acolo de la aia pe care i ati turnat pervers.Dascalescu,flux si cipri va asteapta cu sculele pregatite.Sifoanelor sportive ce sunteti.auzi sportivi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.