Călin Pop filmează un nou videoclip în orașul lui de suflet, Timișoara

Călin Pop filmează un nou videoclip în orașul lui de suflet, Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Călin Pop, legendarul solist al formației Celelalte Cuvinte filmează în aceste zile un nou videoclip pentru o piesă inclusă pe albumul lui solo „Fără filtru“, material discografic apărut anul trecut la casa de discuri Soft Records. Primul videoclip din acest disc a fost la melodia „De mai“, care a fost dedicat deasemenea orașului Timișoara și a conținut o înșiruire de fotografii și peisaje realizate de Marcel Neag și Virgil Simonescu.

Solistul și chitaristul trupei care şi-a început cariera printr-un concert care a avut loc la Casa Studenţilor din Timişoara în data de 13 decembrie 1981 nu se află la prima „abatere“ în ceea ce privește materialele discografice solo. Albumul „Fără filtru“ vine după surprinzătorul „Undeva“ (2014) și reconfortantul „Ritual de iarnă” (2015), discurile reușind să prezinte laturi diverse ale artistului.

„Cu albumul Fără filtru, e latura mea energică. Exprim o mare părere de rău față de faptul că românul a ajuns moale, nu mai reacționează. E o părere de rău că nu mai avem o politică de respectare a popriilor valori.


Și asta e valabil în toate domeniile, nu numai în muzică. Discul are un mesaj social. Unii, care au laturi politice s-au supărat. Pe nedrept. Asta am simțit eu când l-am scris. Nu știu dacă cei care nu au prins vremurile de dinainte de 1989 vor înțelege mesajul. Nu vreau să spun că ceea ce a fost înainte a fost bine, nu plângem vremurile alea. Chiar dacă lucrurile s-au schimbat, rămânem aceeași dezonorați, călcați în picioare. Nu arătăm cu degetul, toți cei care ne-au condus din 90 încoace sunt răspunzători pentru situația în care ne aflăm. Mi-aș dori ca fiecare dintre noi să luptăm în felul nostru. Vom ajunge la rezultate uimitoare“, a declarat Călin Pop, visavis de acest disc. Filmările pentru noul videoclip din albumul solo al lui Călin Pop au loc în Timișoara, la Prima Photo Studio și în împrejurimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.