10 morți și șapte răniți după cel mai grav accident de circulație...

10 morți și șapte răniți după cel mai grav accident de circulație al anului, în România UPDATE Majoritatea victimelor, femei angajate la aceeași firmă

0
DISTRIBUIȚI

Nu mai puțin de 10 perosane au murit și alte șapte sunt rănite după un accident produs pe DN2A Slobozia – Urziceni, între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în jurul orei 5.00. În accident au fost implicate un microbuz în care se aflau 16 persoane şi un tir.

Din primele informații, se pare că șoferul TIR-ului ar fi adormit la volan. Nu se văd urme de frânare. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă.


Impactul a fost devastator.

Echipele de salvare sosite la fața locului au găsit 15 persoane încarcerate în microbuz. Opt decedaseră pe loc, la fel ca și șoferul TIR-ului a murit pe loc.

La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical SAJ cu 19 autospeciale şi ambulanţe. De asemenea, de la ISU Bucureşti-Ilfov au fost dislocate în sprijin – 1 ambulanţă de prim-ajutor SMURD şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

UPDATE Rețeua de magazine Mega Image anunță că a pierdut opt colege, iar alți șapte sunt rănite în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019.

Într-o postare pe Facebook compania precizează: „Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegele noastre. Suntem alături de famiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.