Cinci vietnamezi, prinși în Timiș când încercau să treacă ilegal granița de...

Cinci vietnamezi, prinși în Timiș când încercau să treacă ilegal granița de vest

0
DISTRIBUIȚI

Deși ajung în România legal, pentru a câștiga bani și a duce un trai mai bun decât la ei acasă, mulți vietnamezi aleg să fugă, ilegal, după mirajul Occidentului. Cinci persoane din Vietnam au fost depistate la granița cu Ungaria, miercuri, 16 octombrie, când încercau să iasă ilegal din țară.

Migranții au fost depistați în apropierea localității de frontieră Colonia Bulgară, miercuri dimineața, în jurul orei 10.30.


Grupul a fost observat în timp ce se îndrepta înspre granița cu Ungaria, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră. Nu-și puteau justifica prezența în zonă, astfel că polițiștii de frontieră de la Sânnicolau Mare i-au preluat pentru a face verificări.

Oamenii legii au stabilit că este vorba de patru bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani. Cu toții au intrat legal în România, în baza unei vize de muncă. Vietnamezii au declarat că încercau să treacă ilegal frontiera, în Ungaria, pentru a ajuns în vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.