Circ amendat de opt ori de polițiștii locali din Timișoara

Circ amendat de opt ori de polițiștii locali din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Și-au făcut numărul și nu le-a mai păsat de responsabilitățile pe care le au! Reprezentanții unui circ cu sediul în Timișoara au primit nu mai puțin de opt amenzi de la polițiștii locali, din cauză că nu au îndepărtat afișele și posterele publicitare, în teremenul stabilit prin lege.


În total, societatea International Circus Parc SRL, din Timișoara, va trebui să plătească 8.000 de lei.

Constatările au fost făcute de polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal. Societatea comercială International Circus Par SRL a fost sancționată, pe numele ei fiind întocmite opt procese verbale de constatare a contravenției de câte 1.000 de lei fiecare.

Reprezentanții circului nu au îndepărtat posterele publicitare din cartierele Dacia, Bucovina și Soarelui, deși au trecut cele 15 zile prevăzute în actul normativ, de la terminarea spectacolului susținut. Poliția Locală atrage din nou atenția și asupra cazurilor în care organizatorii de evenimente lipesc afișe publicitare pe automatele și dispozitivele de dirijare a traficului, împiedicându-se astfel aerarea acestora și existând posibilitatea de a produce disfuncționalități ce implică grave riscuri în fluidizarea și siguranța traficului rutier și pietonal, în caz contrar aceștia urmând a fi sancționați drastic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.