Coloane de maşini pe mai mulţi kilometri la ieşirea din România spre...

Coloane de maşini pe mai mulţi kilometri la ieşirea din România spre Ungaria

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-969467317">

Traficul rutier este îngreunat marți pe sensul către Ungaria, la punctele de trecere a frontierei Nădlac I și Nădlac II, unde s-au format coloane de mașini pe mai mulți kilometri.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier pe sensul către Ungaria al Autostrăzii A1 Arad – Nădlac se desfășoară dificil, marți, în coloană de aproximativ 12 kilometri, la ieșirea din țară.

Se circulă de asemenea îngreunat, în coloană de aproximativ 4 kilometri și pe DN7 (E68) Arad – Nădlac, în același punct de trecere a frontierei (Nădlac, județul Arad).

Pentru a evita ambuteiajele, șoferii care se deplasează către Ungaria sunt sfătuiți de polițiști să folosească alte puncte de trecere a frontierei, care nu sunt aglomerate, respectiv PTF Vărșand (județul Arad), pentru traficul greu și PTF Turnu (județul Arad), pentru traficul ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.