Conducerea Teatrului German neagă realitatea, cu „indignare și regret”, în scandalul căutării...

Conducerea Teatrului German neagă realitatea, cu „indignare și regret”, în scandalul căutării adresei de e-mail a lui Molière

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-157342407">

Conducerea Teatrului German de Stat din Timișoara a reacționat cu un drept la replică în care își exprimă „indignarea și regretul față de informațiile false apărute de curând în articolul dumneavoastră. Eroarea imputată angajatei Elisa Covaci este nu doar neadevărată, ci și utilizată ca pretext pentru un nou atac mpotriva instituției noastre și a primăriei Timișoara”. Asta deși la discuția în care consultantul artistic se interesa despre adresa de e-mail a lui Molière au asistat mai multe persoane, iar lacunele angajatei au fost confirmate și în discuția cu reporterul PRESSALERT.ro.

Mesajul semnat de Ioan Blodurean, director delegat, consideră că opinia lui Ioan Ardeal Ieremia, secretar de stat în Ministerul Culturii, despre incompetența managerială din Teatrul German „este neadevărată și frizează calomnia”, enumerând o serie de evenimente la care instituția timișoreană a participat în țară, dar și un festival din Germania.

„Dezavuăm cu fermitate angrenarea Teatrului German în dispute externe, care nu fac altceva decât să anuleze eforturile instituției de a oferi publicului produse culturale de caltitate”, se spune în încheierea drepturlui la replică, pe care îl puteți citi integral mai jos.

1 COMENTARIU

  1. Că PSDiștii mint cu nerușinare știm foarte bine. Acum aflăm și de ce Pressalert e tot mai cunoscut cu platformă de fake news ba chiar minciuni directe. Biata femeie a picat între un mincinos prin definiție (secretar PSD) și goana după senzațional a unui ziar specializat pe fake-news. Bravo, Națiune! Bravo domnule Boța sunteți un „jurnalist” în ritm cu vremurile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.