Conferința de presă a Primăriei Timișoara, întârziată din cauza obsesiei pentru imagine....

Conferința de presă a Primăriei Timișoara, întârziată din cauza obsesiei pentru imagine. Ce improvizație au făcut angajații pentru liniștea lui Robu

0
DISTRIBUIȚI

Agitație printre subordonații primarului Timișoarei înainte de începerea conferinței de presă – Nicolae Robu nu era mulțumit de încadrarea pentru transmisia pe Facebook, după ce a ajuns cu întârziere.


S-a mai așteptat câteva minute pentru că nu era trepiedul pentru telefonul mobil al primarului. Cum edilul a fost la conferință împreună cu Sorin Maxim, directorul general ADR Vest, și Culiță Chiș, directorul Direcției Generale Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele de Utilități, consilierul Sorin Iapă a pus trepiedul care susținea telefonul mobil în fața celor trei.

Pentru că era un cadru prea ”strâns”, Robu a cerut o altă încadrare. Pentru că înălțimea trepiedului nu era mulțumitoare, Iapă și Chiș au încercat să găsească o soluție rapidă. Culiță Chiș s-a dus să ia coșul de gunoi pentru a-l transforma în suport pentru trepied. A abandonat această variantă când Iapă i-a cerut să aducă un scaun, care a fost pus în fața celor trei, iar pe acesta a fost așezat trepiedul.

După câteva încercări, consilierul personal i-a făcut semn primarului că totul este în regulă și poate începe transmisia pe Facebook. Conferința de presă a început cu o întârziere de aproape 15 minute. Vă reamintim că primarul Nicolae Robu a făcut o criză de nervi acum două săptămâni din cauza unei erori în transmiterea în direct a conferinței de presă pe Facebook.

Ulterior, după plecarea invitaților, trepiedul a fost mutat în fața primarului care a cerut să se dea volumul mai încet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.