Consilier local PSD: Timishort nu se mai organizează din cauza datoriei Primăriei...

Consilier local PSD: Timishort nu se mai organizează din cauza datoriei Primăriei Timișoara, în schimb ne-am ales cu festivalul menestrelilor

0
DISTRIBUIȚI

Consilierul local PSD Gabriela Popovici a criticat în termeni duri Primăria Timișoara, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, pentru faptul că din cauza datoriilor municipalității, în acest an, la Timișoara nu va mai avea loc Timishort, cel mai important festival de scurtmetraje din vestul țării. În schimb, alesul local a precizat că Primăria Timișoara are bani să aloce pentru Festivalul Cântăreților Stradali, o idee care îi aparține lui Nicolae Robu.

„Renumitul Festival Timishort de filme documentare anul acesta nu se va mai ține datorită faptului că primăria are o restanță de 20.000 de euro încă de anul trecut, când a fost cea de-a zecea ediție a acestui festival internațional, la care participă cu scurtmetraje cineaști din cred că vreo 15 țări.


După zece ani de tradiție. să faci o pauză pentru că primăria nu a găsit bani să-și plătească datoriile din 2018… În schimb, ne-am ales cu un alt festival, festivalul menestrelilor. Dorința domnului primar a fost demult să aibă și menestrelii un festival propriu în cadrul Timișoarei ca să se simtă dânsul bine să-i asculte pe cei care cântă la chitară și sunt tovarăși de instrument cu domnia sa”, a explicat Gabriela Popovici.

Vă reamintim că ediția din acest an a festivalului Internațional de Film Timishort nu se mai ține din motive financiare, cauzate de întârzierea plăților din finanțările nerambursabile ale Primăriei Municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.