Decizia instanței în cazul insolvenței cerute pentru sălile de fitness Smartfit

Decizia instanței în cazul insolvenței cerute pentru sălile de fitness Smartfit

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a decis în dosarul în care Cosmin Șorban, asociatul majoritar al firmei Smart Fitness Studio SRL, cea care administrează trei săli de fitness în Timișoara sub cunoscutul brand Smartfit, a cerut insolvența firmei.


Solicitarea a fost făcută prin intermediul altor firme pe care Șorban le controlează. ”Sunt doar proceduri profesionale. Nimic mai mult. Sunt în litigiu cu un asociat de al meu care își camuflează dorințele că, vezi doamne, vrea să salveze societatea și face tot posibilul ca să mă bage în faliment. Eu personal și firmele pe care le reprezint nu am nici cel mai mic interes să fac acest lucru. Da, pentru că este vorba de o lege specială care nu-i mai permite asociatului meu să bage bățul prin gard și să mă hărțuiască în fel și chip cu diverse proceduri avocățești”,  a explicat, în timpul procesului, Șorban pentru PRESSALERT.ro. Decizia de a cere insolvența a venit după ce asociata sa minoritară, Silvia Irimescu (soția lui Răzvan Irimescu, partenerul de business al Șorban), a obținut o sentință a Curții de Apel Timișoara prin care îi era suspendat dreptul de a fi administratorul firmei până la judecarea pe fond a procesului.

Tribunalul Timiș a respins cererile de deschidere a procedurii insolvenței depuse de creditoarele Ferotrans Banat SRL, Megatrans VSC SRL și Cabinetul de Avocați Nodiți Ioana Mihaela. Sentința poate fi atacată în termen de șapte zile cu apel la Curtea de Apel Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.