Decizie definitivă a Curții de Apel Timișoara în dosarul de violențe al...

Decizie definitivă a Curții de Apel Timișoara în dosarul de violențe al grupării Boncu

4
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a judecat azi contestațiile la decizia de arest preventiv depuse în dosarul în care șapte membri au grupării interlope conduse de Lucian Boncu sunt acuzați de fapte violente.


Curtea de Apel a respins toate cele șapte contestații, astfel că Lucian Boncu, Alin Oiță, Ion Stepanescu, Gabriel Stoian, Nicolae Gavrilă, Ioan Pășan și Paul Ștefan vor rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.

Vă reamintim că inculpații sunt acuzați că, în 16 septembrie, au sechestrat în clubul de jocuri Champion’s de pe strada Gheorghe Lazăr un bucureștean bănuit de „șmen la aparate”. După ce a fost evacuată toată lumea din local, inclusiv angajata, bărbatul a fost bătut aproape în continuu timp de 5 ore, în încercarea de a-l face să recunoască că a folosit dispozitive interzise și pentru a recupera banii câștigați anterior de acesta. La final, Lucian Boncu i-a spart o sticlă în cap, iar bărbatului i-au fost luați cei 5.000 de lei pe care-i avrea asupra sa. În acest dosar a fost audiat în calitate de martor și Ioan Nasleu, șef al Piețe SA și apropiat al primarului Nicolae Robu.

4 COMENTARII

  1. HMMM daca chiar a facut ce a facut si erau dovezi…..chemi politia si are individul dosar penal pt inselaciune……asa au ei dosar pt tilharie , sechestrare etc….credeau ca nu se va intampla nimic ca doar aveau intrari la politie , doar ca baietii rai de la DIICOT ii observau , ca altfel nu se auzea nimic

  2. Boncalaule, Nasleu nu mai are putere în oraș, tot orașu vb că acest individ era prieten cu judecători, procurorii, polițiști, și bineînțeles primar, dar se pare că cineva în această țară aplică legea, felicitări Diicot Timișoara, bravo lor. Eram un oraș condus de mafie și țigani.

  3. Felicitări Diicot și Bcco Timișoara, ați încurcat-o mafioților, la frână. Dar nu uitați de evazioniști care au susținut și susțin mafia și alte grupări mafiote din oraș. Leprele și lichelele la bulau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.