DIICOT cere arestarea a șapte inculpați în dosarul violențelor comise de gruparea...

DIICOT cere arestarea a șapte inculpați în dosarul violențelor comise de gruparea Boncu UPDATE Decizia instanței

2
DISTRIBUIȚI

După o nouă serie de audieri care au continuat până spre după-amiază, procurorii au decis să ceară arestarea preventivă a șapte persoane puse sub acuzare în dosarul violențelor comise de gruparea interlopului Lucian Boncu.

Aceștia sunt acuzați de procurorii DIICOT, în dosarul instrumentat de Serviciul de Investigații Criminale, de constituirea unui grup infracțional organizat, lipsire de libertate, tâlhărie și alte violențe. Procurorii cer arestarea liderului interlop Lucian Boncu, Alin Oiță, Ion Stepanescu (zis Plopu, administratorul firmei SPI Security, firmă controlată din umbră de Lucian Boncu), Gabriel Stoian, Nicolae Gavrilă, Ioan Pășan și Paul Ștefan (prietenul de ieșiri în cluburi al lui Ioan Nasleu, omul de încredere a primarului Nicolae Robu).


Sașa Marcov și Ștefan Dan au primit control judiciar după ce au fost reținuți pentru 24 de ore.

Aceștia sunt acuzați că, în 16 septembrie, au sechestrat în clubul de jocuri Champion’s de pe strada Gheorghe Lazăr un bucureștean bănuit de „șmen la aparate”. După ce a fost evacuată toată lumea din local, inclusiv angajata, bărbatul a fost bătut aproape în continuu timp de 5 ore, în încercarea de a-l face să recunoască că a folosit dispozitive interzise și pentru a recupera banii câștigați anterior de acesta. La final, Lucian Boncu i-a spart o sticlă în cap, iar bărbatului i-au fost luați cei 5.000 de lei pe care-i avrea asupra sa.

Vă reamintim că în acest dosar a fost audiat în calitate de martor și Ioan Nasleu, actualul șef de la Piețe SA, devenit celebru pentru dedicațiile la manele pentru „armata sa”.

Pentru o parte dintre cei care au fost duși astăzi la Tribunalul Timiș există deja emise mandate de arestare preventivă în dosarul de trafic de cocaină instrumentat de asemenea de DIICOT Timișoara. Ședința de judecată a început la ora 17.35.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla toate detaliile.

UPDATE Toți cei şapte au primit mandate de arestare pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, ci poate fi contestată la Curtea de Apel.

2 COMENTARII

  1. Cred ca grasul vindea droguri deoarece avea nevoie de lovele pt medicamentele deoarece se plângea că jucăria din pantaloni nu l mai ascultă, urât animal avem prin Timișoara, cei de la protecția animalelor o să amendeze pressalert pt acest sms.

  2. Ăștia s-au crezut in Timișoara anilor 1990-1998 cand erau la moda astfel de acțiuni. De fapt cand au vazut cum se ciopartesc legile in ultimii 3 ani, ce au zis, acum e de noi frate! Păi Udrea era mic copil față de ce au făcut ăștia. Ce mai rade el acum de șmecherii orașului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.