Directorul liceului din Timișoara care a împrăștiat elevii fumători cu extinctorul urmează...

Directorul liceului din Timișoara care a împrăștiat elevii fumători cu extinctorul urmează să fie cercetat disciplinar

1
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Timiș a reacționat, astăzi, după ce în spațiul public au apărut imagini cu directorul Liceului Teoretic ”Jean Louis Calderon” din Timișoara în timp ce îi împrăștia pe elevii care fumau în curtea unității cu un extinctor.

Astfel, Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, a declarat că directorul liceului urmează să fie cercetat disciplinar, ca urmare a gestului său.

”În cursul zilei de ieri, domnul director Ionici de la Liceul J.


L. Calderon m-a contactat și mi-a spus ca a avut un exercițiu programat cu cei de la ISU. La finalul activității, pe fondul unei supărări mai vechi pe elevii fumători ai liceului, elevi ce indiferent de metoda au continuat să fumeze în curtea școlii, în zona parcului, s-a îndreptat spre aceștia și în glumă a pulverizat conținutul unui extinctor! Chiar dacă intenția a fost de a produce o sperietură copiilor, dezaprobăm gestul și atitudinea și ne cerem scuze copiilor și părinților acestora! În mod sigur… există alte metode, regulamente ce prevăd sancțiuni pentru faptele copiilor și nicidecum o manifestare ca cea pusă în practică de colegul meu! Este un director cu potențial managerial și cu atât mai mult ne-a îngrijorat atitudinea dumnealui! Un inspector școlar se deplasează chiar acum spre unitate, urmând a lua notă de relație și a recomanda cercetarea disciplinară a colegului nostru”, a afirmat Aura Danielescu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, în cazul în care se constată că gestul este unul care a pus în pericol elevii, directorul Liceului ”J. L. Calderon” riscă să fie schimbat din funcție.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Ce-ar fi sa vina Danieleasca sa faca de serviciu intr-o scoala in care jumatate din elevi fumeaza si isi sfideaza profesorii care nu doar ca trebuie sa-i educe, dar trebuie sa aiba grija si ca acestia sa nu fumeze?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.